Een mooie portemonnee is wat mij betreft echt een eye catcher. Het is een accessoire die voor mij onmisbaar is. Ik prop mijn portemonnee altijd helemaal vol met bonnetjes, pasjes, briefgeld, muntjes en ga zo maar door. Sinds een week heb ik een prachtige nieuwe portemonnee van By LouLou in mijn bezit waar alles wat ik wil meesjouwen met gemak inpast.
De By LouLou portemonnee/clutch die ik heb heet By LouLou Red Carpet brown. Wat dus ontzettend handig en multifunctioneel is, is dat je deze portemonnee dus ook als clutch kan gebruiken! Hij is namelijk net zo groot als een klein tasje, maar niet té groot om hem mee te nemen in je handtas als portemonnee. Ideaal dus. Daarnaast krijg je een hengsel bij de portemonnee, zodat je hem om kan hangen als clutch-tas.

Wat ik echt een pluspunt aan deze portemonnee vind, is dat hij zo ontzettend veel vakjes heeft voor pasjes. Ik heb echt een heleboel pasjes en die sjouw ik het liefst allemaal mee. Hier zitten maar liefst 12 vakjes in voor pasjes en daarnaast kun je er ook nog wat los in doen. Ook zitten er twee fotovakjes in.

In het ritsvak, waar je dus de pasjes kwijt kan, zit ook nog een insteekvakje. Mijn iPhone 6 past hier met gemak in, wat heel handig is. Als je hem dan als clutch gebruikt, kun je dus veilig je telefoon opbergen.

Aan de buitenkant van de portemonnee zitten aan beide kanten ook nog twee vakjes. Hier kun je ook je telefoon in bewaren (ik vind het aan de binnenkant toch fijner en veiliger), maar je kunt hier bijvoorbeeld ook bonnetjes en kaartjes in bewaren.

Wat ik een super leuk extraatje vind, is dat er een bijpassend spiegeltje in de portemonnee zit. Dit is niet alleen heel erg handig, hij ziet er ook nog eens leuk uit!

Naast een rits voor pasjes en briefgeld, zit er ook nog een klipvak waar je heel veel muntjes in kan bewaren. Ik vind het heerlijk dat er zoveel ruimte in deze portemonnee zit en dat je alles heel goed gescheiden kan houden. Het hengsel wat bij de portemonnee zit is ook van fijne kwaliteit. Je kunt hem zelf verstellen om hem de juiste lengte te maken.

Ik ben echt ontzettend blij met mijn By LouLou Red Carpet portemonnee in het bruin. De portemonnee is van prachtige kwaliteit en echt leer. Er zit genoeg ruimte in om al mijn eigendommen in mee te nemen. Het is een handige accessoire als je even snel ergens heen gaat, omdat je dan alleen deze portemonnee hoeft mee te nemen. De By LouLou Red Carpet portemonnee is te koop bij Duifhuizen.nl en kost €99,95. De portemonnee is ook verkrijgbaar in het grijs, ‘python’ zwart en zwart.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Wat een prachtige portemonnee. Ik heb zelf ook al jaren een smart little bag van By Lou Lou en ben er erg tevreden over.

Plaats een reactie