Liet ik jullie laatst mijn nieuwe By LouLou portemonnee zien, heb ik inmiddels wéér een nieuwe! Ik vind het handig om te wisselen tussen verschillende portemonnees. Mijn By LouLou is erg groot en meer een clutch, dus in sommige tassen past deze niet. Daarom heb ik een nieuwe portemonnee van het merk Valenta, die perfect is voor mijn iets kleinere tassen.

De portemonnee van Valenta is gemaakt van leer en heeft een zwart slangenmotief. Aan de binnenkant vind je een vakje waar je je telefoon in kwijt kunt. Helaas past de mijne er niet in (iPhone 6), maar als jij een iPhone 4, 5, een Samsung Galaxy S3, S4 of een HTC One X hebt, dan moet deze volgens Valenta erin passen. Jammer dat mijn iPhone 6 niet past, want ik vind het wel handig als je de portemonnee even snel in je hand mee kan nemen en je telefoon er in kwijt kan.

Eerlijk is eerlijk, ik vind de portemonnee een beetje goedkoop ogen voor de prijs die je ervoor betaalt (€59,95). De binnenkant is gemaakt van goud materiaal wat ik echt heel erg goedkoop eruit vind zien. Daarnaast was de binnenkant al een beetje vervormd, waardoor er nu lelijke vouwen in de vakjes zitten. Dit vind ik persoonlijk niet kunnen als je 60 euro voor een echt lederen portemonnee betaalt. Wel vind ik dat er genoeg ruimte in de portemonnee is. Er zit een vakje met een rits in, om bijvoorbeeld muntjes in te bewaren. Vier pasjeshouders (mogen er van mij altijd wel wat meer zijn) en een vakje waar je telefoon in kan.

De portemonnee is gemaakt van soepel, zacht leer en de rist werkt ontzettend goed. Daarnaast zit er een draagkoord aan een clipje aan waardoor je de portemonnee dus handig en snel mee kan nemen.

Persoonlijk had ik iets meer van deze portemonnee verwacht vanwege het bedrag wat je ervoor neertelt. Het is echt een prima portemonnee, geloof me niet verkeerd, maar ik vind hem zelf veel goedkoper ogen dan €59,95. Wat ik wel erg handig vind, is dat je je telefoon erin kwijt kunt (mits je geen groot toestel hebt zoals een iPhone 6). Het is een fijne portemonnee om even snel ergens mee naartoe te nemen. De Valenta portemonnee is te koop bij GSM Punt. Er zijn ook andere kleuren verkrijgbaar. Vind jij hem nou ook geen €59,95 waard, maar wil je hem wel kopen met 50% korting? Dat kan! Met de code VALENTA50 krijg je tot 31 oktober 50% korting op deze portemonnee. En dat vind ik er persoonlijk een veel betere prijs voor. Naast portemonnees verkoopt GSM Punt ook iPhone 6S hoesjes of hoesjes voor andere telefoons.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

2 reacties

  1. Ik vind het een leuke portemonnee alleen bij iemand anders zei ik ook al dat het gouden wat goedkoop oogt.

Plaats een reactie