Voor House of nails mocht ik een paar dingen uittesten, waaronder deze flower oil van nfu oh. Ik zelf had nog nooit van flower oil gehoord en wist in eerste instantie ook niet waar het voor bedoelt was, na wat research vond ik dat het bedoeld is voor je nagelriemen te verzorgen.

Lees mee wat ik ervan vind!

Als eerste vind ik de flesjes van nfu oh zoo mooi! Het bovenste gedeelte is zeg maar een vrouwenlichaam in een korset, echt heel mooi afgewerkt. Ik het flesje zelf, zitten bloemetjes, heel cute. Zoals ik al vertelde kun je flower oil gebruiken om je nagelriemen te verzorgen, je smeert het erop, laat het intrekken en je zult zien dat je nagelriemen verzorgt worden. Ik gebruik dit spul nu ongeveer een weekje, en heb het iedere dag op mijn nagelriemen aangebracht. Ik zelf heb altijd van die velletjes rond mijn nagelriemen en toen ik de flower oil gebruikte zag ik dat de velletjes steeds minder werden. Het laat een olie laagje achter, en je ruikt de geur heel erg goed. Hij ruikt heel erg naar bloemen, echt heerlijk! Ik ben zeker fan van dit product!

Je kunt deze flower oil en nog vele anderen bestellen op http://www.house-of-nails-webshop.nl/ voor €8,55.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Pingback: Winactie 6: Nfu Oh Flower oil 09 bubblegum

  2. Geweldig, naast het feit dat het nutteloze producten zijn, proberen ze ze te verkopen via een mooie. En het werkt nog ook ! Het is eenvoudigweg schandalig !

    • Danique Reageer

      Mooi dat jij een eigen mening heb, maar ik vind de producten wel fijn. Ik geef een 100% eerlijke mening op mijn site, en een mening hoeft nog geen feit te zijn, het is hoe ik het vind, daar kun je het wel of niet mee eens zijn, jammer dat je zo reageert.

Plaats een reactie