Ik hoor jullie denken: heeft ze nou alweer een nieuw hoesje? Ja. Het is weer zover. Ik heb een nieuw hoesje voor mijn telefoon. En hij is ontzettend mooi. Hij is van het merk SwitchEasy and it’s pink!
 photo Untitled2926_zps9af8e1e7.jpg
Het hoesje dat ik heb is de Lanyard van SwitchEasy voor de iPhone 5. Aan het hoesje zit een polsbandje,wat ik zelf heel erg handig vind.
 photo Untitled2927_zpse362453c.jpg
Naast het hoesje en het polsbandje zit er meer in de verpakking. Je krijgt twee opzet stukjes voor onderaan, die kan je in het gedeelte klikken waar normaal je oortjes en oplader inzitten, om dat stuk te bedekken. Daarnaast zitten er nog screenprotectors in en een beschermingslaagje voor de achterkant van je telefoon.

 photo Untitled2928_zps7304f1f6.jpg
De kleur is ontzettend mooi. Het is een zachte roze kleur met gouden details. Het polsbandje kun je eraan vastknopen, dat hoeft natuurlijk niet. De knopjes aan de zijkant zijn ook heel erg mooi bedekt en zijn daarna ook nog goed bruikbaar.

 photo Untitled2929_zpsc253e170.jpg
Hierboven zie je hoe het opzet stukje mooi aansluit. Als je muziek wil luisteren, kan dat gewoon. Je kunt ze namelijk een beetje omklappen. Ik vind het roze hoesje echt heel erg mooi staan bij mijn witte telefoon.

 photo Untitled2930_zpsa8ae320b.jpg
Het hoesje voelt echt ontzettend stevig aan. Hij omsluit de telefoon heel erg mooi, dat vind ik een groot pluspunt.

 photo Untitled2931_zpsb36a302e.jpg
Ik vind het heel handig om het polsbandje te gebruiken als je een foto maakt. Zo hoef je niet bang zijn dat je telefoon uit je handen glijdt.

 

Ja, ik weet het zeker. Ik heb er weer een nieuw favoriete hoesje bij. De SwitchEasy Lanyard hoesjes zijn te koop bij www.iphone-cases.nl.

SwitchEasy Lanyard Blossom Pink – €26,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Leuk hoesje, alleen lijkt me dat polsbandje best vervelend. Ik gooi mijn telefoon altijd in mijn tas en ben bang dat ‘ie met dat bandje overal in blijft hangen?

  2. 第五,技术分析黄金的走势看,日线已经两连阳成功破位4月份区间阻力的第一上轨阻力1210美元,打开了上行的空间;下一个阻力应该在1220美元附近,破位则进一步走高.

Plaats een reactie