Ik had jullie deze set al laten zien in een artikeltje met gewonnen dingen. Ik heb deze lipstick set van Nina Ricci namelijk gewonnen bij de www.ichica.nl sinterklaasactie! Ik ben er echt heel erg blij mee, al vind ik wel dat de kleuren nogal aan de donkere kant zijn. Vandaag ga ik de kleurtjes aan jullie laten zien en mijn mening geven.


In de set zaten 4 full-size lipsticks en 2 samples. Eerst ga ik het hebben over de full-size lipsticks. Ik heb dus 4 kleurtjes, 09 mat, 36 satin, 13 mat en 10 brillant. Het woord achter de cijfers geeft gewoon de finish van de lipsticks aan. Ik vind dat ze stuk voor stuk fijn smeren, de satin en brillant iets fijner dan de matte. De matte zijn ook moeilijk om netjes aan te brengen, maar daar moet je gewoon goed mee oefenen. De lipsticks hebben wel een typische lipstick geur. Ik stoor me daar niet zo aan, maar anderen kunnen dit vervelend vinden.

Zoals je ziet liggen de kleuren vrij ver uit elkaar, elk kleurtje is anders. Je ziet heel goed dat 09 en 13 mat zijn. Het zijn aparte en opvallende kleurtjes.

09 is een hele mooie fel rode matte kleur en 36 is een licht bruine kleur met een hoge glans en shimmer.

13 is een donker rode matte kleur, die je netjes moet aan brengen en 10 is een licht bruine/roze kleur met een glans erin.

Dan ga ik het nu hebben over de samples.

Deze heb ik in 2 kleuren, 07 brillant en 35 satiné. Een rode kleur met shimmer en een bruinachtige kleur. De substantie is precies hetzelfde als de full-size lipsticks. Ik vind de verpakkingen iets minder fijn, dit komt vooral door de doppen. De doppen zijn klein en kort waardoor ze niet heel de lipstick bedekken.

Zoals je ziet zien de lipsticks er heel zacht uit, ze smeren ook fijn!

07 vind ik erg mooi, het is een donker roze/licht rode kleur met glans en shimmer, 35 is een donker bruine/rode kleur die ik een beetje apart vind.

Pluspunten:

 • Aparte kleurtjes
 • Smeren fijn
 • Blijven goed zitten
 • Mooie verpakkingen (van de full-size)

Minpunten:

 • Lipstick geur
 • Opvallend
 • Prijs (€159,95)
 • Moeilijk verkrijgbaar

Voor zover ik weet kun je de lipsticks op het moment alleen in het buitenland verkrijgen. De prijs is ook erg hoog. Ik vind de lipsticks leuk om te hebben, maar de kleurtjes zijn moeilijk voor overdag. Ik vind het een heel mooi setje, maar geen must.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  • Danique Reageer

   Ja klopt, maar ik heb hem ook niet zelf gekocht, ik heb hem gewonnen!

 1. Ik heb ooit een dagcrème van Nina Ricci gekocht voor 5 euro (precies dezelfde verpakking en gewoon bij een parfumerie) en een vriendin had een nagellak gekocht voor 3 euro dus volgensmij lult iChica gewoon haha.

Plaats een reactie