Vandaag ga ik jullie iets vertellen over mijn all time favorite nachtcrème. Ik heb een erg droge huid en in de winter heb ik ook last van velletjes op mijn gezicht, wat niet mooi is onder je foundation. Daarom zocht ik een goede vette crème. Mijn moeder gebruikte deze en ik wilde hem ook wel gaan testen of hij werkt.

Lees snel verder!

Het eerste wat me opviel toen ik deze pot open draaide was de geur, die is zo heerlijk zacht, net als alle andere verzorgingsproducten van nivea. Ik gebruik deze crème nu al heel lang, hij is bijna op. Ik ben zo blij hiermee, toen ik deze ging gebruiken zag ik de dag erna meteen verschil, mijn gezicht was minder droog en de velletjes waren verdwenen, wel moet je blijven smeren anders komen de velletjes terug. Nu in de lente heb ik geen last meer van velletjes maar toch blijf ik deze crème gebruiken omdat me huid nog steeds droog is. Oh wat ben ik hier blij mee! Ik vind dit zeker een dikke aanrader. Hij is wel aan de prijzige kant, volgens mij kost hij iets van €14,- ik weet niet precies hoeveel want ik heb hem van mijn moeder gekregen. Maar als je een droge huid hebt, is dit zeker een aanrader, ik kan niet meer zonder!!

Volgens mij kun je deze crème kopen bij de kruidvat, etos enzovoort.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie