Dit palette heb ik alweer een hele tijd in bezit. Ik kocht hem tijdens de 50% korting actie van de kruidvat, een lange tijd geleden ja. Ik heb al een keer een oogschaduw van NYC gehad, maar die viel erg tegen. Toch wil ik deze ook proberen, omdat dit weer net een andere soort is. Hopend op een betere kwaliteit, nam ik deze dus een tijd geleden mee. Vandaag ga ik jullie hier iets over vertellen.


Het palette is vrij groot, naast oogschaduw bevat het ook een cream highlighter en een cream oogschaduwbasis. Naar beide was ik ook erg benieuwd. Het palette bevat verder vier kleurtjes oogschaduw, die goed met elkaar te combineren zijn. Ze vielen mij gelijk op. En ja, ook al is het palette voor blauwe ogen, ik gebruik hem lekker ook ;).


Ik vind de kleurtjes die er in zitten erg mooi, zeker geschikt voor zowel overdag als ’s avonds, iets wat ik erg belangrijk vind, want ik hou niet zo van opvallend. De oogschaduws zijn erg zacht en goed te blenden, wel zijn ze een beetje kruimelig, waardoor er al snel veel oogschaduw verspilt wordt. De highlighter vind ik erg mooi, je kunt deze ook gewoon op je gezicht gebruiken, hoeft niet alleen op je ogen. Hij is wel erg shimmerig. De basis vind ik vrij goed, hij laat de oogschaduw heel de dag goed op zijn plaats zitten. Let wel op, dat je dit palette niet in de zon legt, dat had ik gedaan bij foto’s maken en toen begonnen de highlighter en basis te smelten, gelukkig zijn ze nu weer wat harder. Ik werd erg verrast door het pigment van deze oogschaduw, omdat ik al weleens een kleiner palette van NYC had gereviewd, en daar zat dus totaal geen pigment in. Deze zijn een stuk beter gepigmenteerd, wat erg fijn is.

Hier zie je de oogschaduws, met daarnaast de highlighter en de basis. Ik vind het pigment echt heel erg meevallen, ik had erger verwacht. Vooral de donkere kleurtjes zijn goed gepigmenteerd, ik ben tevreden.
Pluspunten:

 • Meerdere kleurkeuze’s
 • Goed pigment
 • Er zit een basis en highlighter bij
 • Voelen zacht aan
 • Verkrijgbaarheid
 • Prijs (€5,00)
Minpunten:

 • Kruimelt een beetje
 • Lichtere kleuren iets minder gepigmenteerd
Al met al is dit palette ideaal om mee te nemen, je hebt alles er meteen bij. Ook zijn er nog andere kleuren, gebaseerd op andere oogkleuren. Ik vind het een leuk palette. Hij is voor €5,00 verkrijgbaar bij de Kruidvat.
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Hij ziet er echt heel mooi uit, ik heb hem al meerdere keren zien liggen…maar toch nog steeds niet gekocht haha

 2. Ziet er wel goed uit!
  Ik heb niks van NYC, ik vind het niet echt een bijzonder merk.
  Al ziet deze er wel leuk uit ^^

 3. Leuk palette, heb zelf ook die voor bruine en blauwe ogen.. hoewel ik bruine ogen heb staat de blauwe-ogen variant me beter..
  Wel vind ik het jammer dat hij zo kruimelig is…

Plaats een reactie