Zoals jullie weten, heeft de kruidvat sinds vorige maand een nieuw merk erbij, namelijk NYC. Dit is een zeer budgetproof merk, prijzen zijn vergelijkbaar met Catrice. Ik was wel benieuwd naar een paar spulletjes van dit merk, dus nam ik al eerste een oogschaduw palette mee. Ik heb hem in de kleur 815A The best of broadway.


Het doosje vind ik wel mooi eruit zien, gewoon mat zwart, met NYC erop en je ziet duidelijk de kleurtjes. Ik heb gekozen voor een palette met nude kleurtjes, omdat ik die vaak gebruik. Het doosje gaat goed open en sluit ook goed.

De kleurtjes vind ik er mooi, er zit een zacht roze kleurtje in, een soort van taupe kleur, een highlighter en een licht bruin kleurtje. De oogschaduws zijn heel erg korrelig, ze hebben veel fall out en ik vind dat er niet zo’n heel veel pigment af komt. Ze zijn wel fijn om mee te werken, want ze blenden goed, maar ze vervagen daardoor ook sneller. Ze hebben ook nog andere kleurtjes in het assortiment. Ik vind het palette wel fijn, maar niet super goed gepigmenteerd, en daardoor pak ik hem ook minder snel. Ik ken namelijk oogschaduws van goedkoper, of in dezelfde prijsklasse die veel beter gepigmenteerd zijn.

Hier zie je de kleurtjes op mijn arm. Ik ben denk ik drie keer met een kleur er overheen gegaan. Ze voelen wel zacht aan, maar hebben veel fall out. Ik vind ze er niet uit knallen, helaas.

Pluspunten:

  • Verkrijgbaarheid
  • Prijs (€3,99)
  • Meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Leuke verpakking

Minpunten:

  • Slechte pigmentatie
  • Fall out

Ik weet niet zo goed wat ik van dit palette moet vinden. Ik vind hem niet heel erg fijn, omdat hij niet zo goed gepigmenteerd is. Maar het is daarentegen wel lekker goedkoop, namelijk voor €3,99 heb je dit palette al in huis. NYC is te koop bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Voor die prijs ziet het er nog best goed uit. Misschien met een goede primer dat het best meevalt?

  2. je hebt ook grotere pallettes, ook met 4 kleuren maar dan ook met een oogschduwbasis en een.. ze noemen het een Illuminator? acchja, dat dus erbij 😛 die is wél heel goed! ik heb deze nameljk ook maar de valt me ook flink tegen, die andere is zeker het proberen waard! :mrgreen:

Plaats een reactie