Ik vind dat NYX een merk is met heel veel fijne lip producten. Ze hebben de fijne round lipsticks, maar ze hebben ook round lipglosses. Daar ga ik jullie vandaag meer over vertellen. Ik had al ervaring met deze lipglosses, want ik heb er een hele tijd geleden een gekocht. Laatst kocht ik er nog twee mooie kleuren bij, namelijk Real nude en Mauve.

De lipglosses komen in een mooie verpakking. Niet te veel poespas, gewoon simpel, daar houd ik wel van. Ook kun je makkelijk de kleur zien.


De round lipgloss heeft een gewone sponsapplicator die fijn aanbrengt. Wat me meteen opvalt als ik deze lipgloss gebruikt, is de geur. Het doet mij erg denken aan de geur van frisse afwasmiddel, voor de een kan dit lekker zijn en voor de ander niet. Ik stoor me er niet heel erg aan, want de geur vervliegt vrij snel. De lipgloss vind ik vrij dekkend, dat vind ik zeker een pluspunt. Wat ook leuk is, is dat er erg veel kleuren zijn, zo zit er voor iedereen wel wat bij. Ik raad wel aan, om naar swatches op internet te kijken als je een kleurtje wil kopen, want de kleuren op de site van de webshop komen nooit helemaal overeen. Ook zijn deze lipglosses erg budgetproof, en daar houden we van, toch dames ;-)?


De lipglosses op mijn hand, links Real nude en rechts Mauve.


Mijn lippen zonder iets.


Real nude (ik kreeg de foto helaas niet helemaal scherp). Een erg mooie nude/roze kleur.


Full face met Real nude.


Mauve, een hele mooie roze kleur.


Full face met Mauve.

Pluspunten:

  • Mooie verpakkingen
  • Veel kleurkeuze
  • Geven goed kleur af
  • Mooie kleuren
  • Voelen fijn aan op je lippen
  • Plakken niet heel erg
  • Prijs $2,00

Minpunten:

  • Alleen online verkrijgbaar
  • Aparte geur

Ik ben dus heel erg tevreden over deze lipglosses, ik wil er zeker meer! Ze brengen fijn aan, voelen fijn aan, en zijn ook nog eens heel erg  goedkoop. Ik kocht deze lipglosses voor $2,00 per stuk bij www.nonpareilboutique.com, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij www.boozyshop.nl voor €2,29.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Mauve vind ik heel erg mooi! Ik heb er zelf een paar liggen en moet zeggen dat ik ze ook erg fijn vind in gebruik 🙂

Plaats een reactie