Ik kocht laatst drie round lipsticks van NYX bij Nonpareil Boutique. De lipsticks van NYX zijn denk ik mijn favoriete lipsticks die ik in bezit heb. Ik schreef een hele poos geleden al over twee kleurtjes van NYX. Maar vandaag laat ik drie andere kleuren zien, namelijk Sky pink, Milan en Heather.

De verpakkingen van de lipsticks vind ik leuk. Ze zijn gewoon simpel en makkelijk. Onderaan de huls kun je zien welke kleur het is, dat is erg handig als je er meerdere hebt. Ik vind de zwarte verpakkingen wel mooi.

Links zie je Sky pink, daarnaast Milan en rechts Heather. Ik vind het alle drie echt hele mooie en ook draagbare kleuren. De lipsticks van NYX staan er bekend om dat ze lekker creamy en verzorgend zijn, en dat zijn ze zeker. Ze brengen super mooi aan, en voelen erg zacht op je lippen. Omdat ze zo zacht zijn, gaan ze helaas wel snel eraf, maar bij deze lipsticks vind ik het niet erg om nog even bij te smeren. Er zit geen raar geurtje aan, gewoon subtiel. Let wel op dat je deze lipsticks uit de zon houdt, anders gaan ze zeker smelten en breken ze af, dat gebeurde mij bijna. De round lipsticks van NYX zijn niet alleen fijn, maar ook nog eens heel erg budgetproof. Ik heb er al weer een aantal op mijn wishlist gezet, die ik zeker nog een keer wil aanschaffen. Kortom, super fijne lipsticks, zeker een aanrader! Er is ook heel erg veel kleurkeuze.


Sky pink, Milan en Heather.


Mijn lippen zonder iets.


Sky pink. Persoonlijk vind ik dit kleurtje te licht voor mij, hij zal wel heel mooi staan bij mensen met lichter haar.


Milan, mijn favoriet van de drie! Roze/bruin echt heel erg mooi.


Heather, ook een prachtige kleur, maar iets feller.

Pluspunten:

  • Leuke verpakking
  • Mooie kleuren
  • Veel kleurkeuze
  • Verzorgen lippen
  • Voelen zacht aan
  • Geen nare geur
  • Prijs (€2,49 of $2,50)

Minpunten:

  • Alleen online verkrijgbaar

Ik weet het zeker, de round lipsticks zijn mijn favoriete lipsticks. Ze hebben mooie kleuren, zijn goedkoop en voelen fijn aan op je lippen. Ik kocht deze drie lipsticks voor $2,50 bij www.nonpareilboutique.com, maar ze zijn ook verkrijgbaar op www.boozyshop.nl voor €2,49 per stuk. Ik zeg aanraders.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Milan is een mooie kleur zeg! Ik heb er zelf ook al een aantal, maar je kan er nooit genoeg hebben 😉

  2. Ik ben ook groot fan (: Heather gebruik ik zelf erg graag en nu zet ik Milan op mijn verlanglijstje haha!

Plaats een reactie