Een tijdje geleden liet ik jullie dit palette zien in de Beautygloss Party shoplog. Ik kocht een oogschaduw palette van NYX uit de Runway collection bij Enchantra. Ik heb nog nooit eerder een oogschaduw palette van NYX geprobeerd, dus was hier heel erg benieuwd naar. Goed nieuws, NYX is vanaf nu niet alleen maar online verkrijgbaar, ze verkopen het sinds kort ook bij de Douglas! Is dat niet super gaaf? Helaas liggen de prijzen wel iets hoger dan online, maar goed, je kunt nu wel lekker NYX bij de Douglas kopen. Kijk mee naar het palette in de kleur Catwalk.

Het palette kocht ik in dit doosje. Ik vind het altijd leuk als palettes in doosjes zitten, dat geeft een luxe gevoel.

Het uiterlijk van het palette vind ik erg mooi. Het doosje is glanzend zwart met simpele letters. In het doosje zitten naast 10 oogschaduw kleurtjes, ook nog een spiegeltje en een sponsapplicator. Nou moet ik eerlijk zijn dat ik de bijbehorende applicators nooit gebruik, maar het spiegeltje is erg handig voor onderweg.


De kleurtjes zijn vrij natuurlijk. Ik houd van natuurlijke kleuren, je kunt ze altijd dragen met alles wat je maar aantrekt. Heel mooi voor overdag, maar ook voor ’s avonds. Daarom koos ik dus voor dit palette. Het palette bevat zowel matte als shimmer oogschaduws.
Untitled1888.png
De oogschaduws voelen erg zacht aan en zijn zeer goed gepigmenteerd. Ze zijn goed met elkaar te blenden en ook heel mooi te combineren. Ik heb geen last van fall out, dus dat vind ik echt een pluspunt. Ja, ze zijn echt heel erg mooi en ik snap wel waarom iedereen zo enthousiast is over NYX oogschaduw. Ik vind dit palette zeker een aanrader voor mensen die van neutrale kleuren houden, met zowel shimmer als matte kleurtjes.

Bovenste rij zonder flits.

Bovenste rij met flits.

Onderste rij zonder flits.

Onderste rij met flits.

 

Ik ben heel erg tevreden over dit palette. Het is van handig formaat en heeft een spiegel aan de binnenkant, waardoor je hem dus ook onderweg kan gebruiken. Catwalk kocht ik bij Enchantra, maar ik zie dat die geen NYX meer verkopen helaas.  NYX is vanaf nu ook verkrijgbaar bij de Douglas. Het palette kost rond de €10,- (dat is dus ongeveer €1,- per kleur!).

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Mooi en gepigmenteerd palette! Al ben ik zelf toch iets meer van de donkere kleurtjes 😛

  2. Wauw, wat een goede pigmentatie heeft NYX toch, ben echt in love met het budgetmerk! De kleuren van de onderste rij zijn mijn favoriet, gorgeous om te zien. 🙂

Plaats een reactie