Een hele poos terug was ik bij de action en zag deze reinigingsdoekjes liggen. Ze waren heel goedkoop, weet niet meer hoe duur precies, dus nam ik gelijk 2 pakken mee.

Benieuwd wat ik ervan vindt? Lees snel verder!

Wat ik zo fijn vind aan deze doekjes is dat je ze onder het water houdt en er dan een heerlijke geur vanaf komt en hij lekker gaat schuimen. Deze doekjes halen de resten van mijn make-up er heel goed af! Ik heb verschillende reinigingsdoekjes gebruikt, van goedkope tot dure merken maar niets was zo fijn als dit. Ik heb heel snel dat mijn huid gaat irriteren van reiniginsdoekjes, doordat er bepaald spul inzit, maar bij deze heb ik dat totaal niet! Ik vind ze echt heel handig in gebruik en je kunt ze ook heel makkelijk meenemen. Ja, zeker een blijvertje voor mij! In een pakje zitten 30 stuks, ik gebruik er iedere dag 1, dus je doet ongeveer een maand met een pakje. Dus ben je opzoek naar fijne reiningsdoekjes, kijk dan zeker even bij de action!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Klinkt fijn! Bij mij irriteren de meeste van die doekjes ook heel erg, heb alleen geen action in de buurt maar zal nog eens kijken als ik in Roosendaal ben. 😛

  2. Ooeeh ik ga er eens naar op zoek als ik weer bij de Action ben! Klinken iig wel fijn. Moet je die doekjes dan onder water houden of doe je dat alleen zodat het er beter af gaat? Ik houd ze nl nooit onder water (ik gebruik ze alleen voor onderweg).

    x Martine

  3. ohhh schuimende doekjes, lijkt me wel wat, ga de volgende keer eens kijken als ik er ben. ik gebruik nu die van de trekpleister wanneer ik heel lui ben, want ik reinig liever met een reiniger + water, dan zijn deze doekjes ideaal.

  4. er zijn ook doekjes te koop die niet schuimen, waar zegmaar al make-up remover op zit. die kan je gewoon direct en overal gebruiken.
    in 1 pakje zitten 25 doekjes voor 0,60 cent 🙂
    en ze zijn echt heel goed !

Plaats een reactie