Oriflame brengt een nieuw soort lipstick uit: de Colour Drop lipstick. Deze lipsticks hebben een totaal nieuwe vorm, waardoor het aanbrengen gemakkelijk gaat. Ze voorzien de lippen van glans, kleur en hydratatie. In totaal komen er acht kleuren uit. Ik laat jullie er vijf zien.


Oriflame heeft een nieuwe primeur met Colour Drop Lipstick. Het slimme mechanisme van de verpakking duwt de lipstick omhoog uit de huls en zorgt dat de mooie druppelvorm van de formule behouden blijft. Zo blijft de Colour Drop na iedere applicatie intact, waardoor je het de volgende keren dus weer gemakkelijk kan aanbrengen.


Ik vind de verpakkingen er heel erg leuk uitzien. Ze zijn lekker opvallend en ik vind de vorm van de lipstick echt mega fijn. Je kunt ze zo heel precies aanbrengen. Omdat ik niet zo hele dikke lippen heb, zit ik er al vaak naast te smeren en dat is bij deze lipstick dus niet het geval. De vorm doet me een beetje denken aan van die slim lipsticks of lippenbalsems.


De lipsticks brengen dus heel erg fijn aan. Op mijn lippen voelen ze echt heel erg zacht en hydraterend aan, hierdoor doen ze me wederom aan lippenbalsems denken. De lipstick heeft een vrij sterke geur maar is niet te overheersend. Ik vind het eigenlijk wel lekker ruiken. Wat ik zo leuk vind aan deze lipsticks is dat ze het gevoel hebben van een lippenbalsem, de kleur van een lipstick en de glans van een lipgloss. Er komt namelijk lekker veel kleur van af! Je kunt de lipsticks ook heel fijn opbouwen. Wil je dus een iets subtielere kleur, dan kan dat gewoon. Maar als je lekker opvallend wilt, is dat ook geen probleem.


Op de foto zie je de volgende kleuren: Liquid Red, Melting Pink, Glossy Berry, Beige Dew en Brown Fusion. Als de lipsticks eenmaal aangebracht zijn, blijven ze prima zitten. Wel moet je ze een paar keer per dag bijwerken, maar dat vind ik niet zo erg. Ze voelen namelijk zo fijn aan op mijn lippen dat ik graag nog eens bijsmeer!


Hier zie je de kleuren allemaal naast elkaar op mijn hand.


Liquid Red is een prachtige rode kleur, die je heel makkelijk kan opbouwen. Ik vind deze heel egaal aanbrengen. Melting pink is een mooie roze kleur, die niet te opvallend is. Glossy Berry is, zoals de naam al zegt, een beskleurige lipstick. Deze is paars/roze en dat vind ik zelf erg mooi. Ook deze kun je goed opbouwen, hier heb ik hem vrij licht aangebracht. Beige Dew is mijn perfecte nude kleur! Dit is een van mijn favorieten. Tot slot is Brown Fusion een bruin/oud roze kleur.


Hierboven zie je nog een full face foto met alle lipsticks. Het is dezelfde volgorde als de foto hierboven. Mijn favorieten: Liquid Red, Glossy Berry en Beige Dew.


Ik vind de Colour Drop Lipsticks van Oriflame echt hele fijne producten. Het zijn zeker aanraders als je de ‘normale’ lipstick te droog vindt en iets meer hydratatie wilt. Dit product is gewoon een mega fijne combinatie tussen een lippenbalsem, lipgloss en lipstick. Ik vind het echt aanraders. De lipsticks zijn vanaf 27 september verkrijgbaar. Voor meer informatie en om de producten te kopen kun je terecht op www.oriflame.nl. Wat trouwens leuk is, is dat de lipsticks een tijdelijke introductieprijs van €5,99 in plaats van €10,00. Kopen dus!

Oriflame Colour Drop lipstick, Liquid Red – €10,00 (tijdelijk €5,99)
Oriflame Colour Drop lipstick, Melting Pink – €10,00 (tijdelijk €5,99)
Oriflame Colour Drop lipstick, Glossy Berry – €10,00 (tijdelijk €5,99)
Oriflame Colour Drop lipstick, Beige Dew – €10,00 (tijdelijk €5,99)
Oriflame Colour Drop lipstick, Brown Fusion – €10,00 (tijdelijk €5,99)
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Wat een mooie kleuren, leuke verpakking ook. Ik vind ze je ook erg mooi staan vooral de rode kleur is erg mooi 🙂

Plaats een reactie