Vanaf augustus komt Oriflame Giordani met een nieuwe limited edition, namelijk de Oriflame Giordani Gold Incontro collectie. Deze collectie met daarin een Eau de Parfum, blush, lipsticks en een mascara staat helemaal in het teken van romantiek. Ik vertel jullie vandaag wat meer over de parfum en de blush.

Mag ik even zeggen dat ik de doosjes alleen al mooi vind? Ze zijn rosé goud. Dat zegt genoeg, niet?


Ik vind de verpakkingen van Oriflame Girodani altijd erg mooi. Ik krijg er meteen een luxe gevoel bij.


De Oriflame Giordani Incontro Eau de Parfum is volgens Oriflame een verleidelijke mix van het poederachtige van lipstick, rozenessence en patchoeli die garant staat voor intens liefdevolle omhelzingen en een passievol rendez-vous van geliefden.


Ik zou de Incontro parfum omschrijven als een aanwezige, klassieke geur. Hij is redelijk zoet, maar tegelijkertijd ook zwaar. Ik vind dit echt een geur voor in de avond. Ik ruik de rozenessence en patchoeli goed. Deze geur vind ik voor mezelf te zwaar. Ik vind hem dan ook beter passen bij mijn moeder. Maar het is zeker een lekkere, klassieke geur.


Ik vind de flacon echt heel erg mooi. Ik denk dat hij zeker opvalt als je hem tussen je andere parfum zet. Ik vind vooral de rosé gouden details mooi. Het is ook grappig dat het lijkt alsof de flacon schuin is. Lekkere geur voor de volwassen vrouw.


De Oriflame Giordani Incontro blush komt in een mooie verpakking. In de collectie komt ook een blush brush uit waardoor je de blush gemakkelijk kan aanbrengen.


De blush heeft een mooie mozaïek met daarin verschillende kleurtjes. Wat me gelijk opviel is dat de blush een subtiele geur heeft. Ik vind het eigenlijk wel lekker als ik dat ruik tijdens het aanbrengen. De blush voelt heel zacht aan en geeft echt enorm veel pigment af. Ik had iets te enthousiast mijn kwast erin gedaan, waardoor ik per ongeluk hele roze wangen kreeg. Je kunt de blush ontzettend goed opbouwen als je voorzichtig te werk gaat.


Als je alle kleurtjes met elkaar mengt, geeft de blush een mooie roze kleur af. Hierdoor krijg je echt zo’n verliefde blos op je wangen. Er zit een hele lichte shimmer in, maar die valt niet ontzettend erg op. Dat vind ik juist fijn, want ik hou er niet zo van om er als een discobal bij te lopen! Het kwastje wat je er los bij kunt kopen vind ik wel handig om mee te nemen. De haren zijn een beetje stug, maar voor onderweg is dat niet erg.


Zoals je kunt zien is het een lief, roze kleurtje met daarin lichte shimmer.


Op bovenstaande foto heb ik de blush aangebracht. Zoals je ziet krijg je er echt een healthy uitstraling door. De roze wangetjes vallen lekker op, maar het is niet te opvallend. Ja, deze blush bevalt me zeker!

De Oriflame Giordani Gold Incontro limited edtion is vanaf nu verkrijgbaar. Ik vind de parfum zeker een aanrader als je van wat zwaardere geuren houdt. De blush is gewoon prachtig als dagelijkse blush. Voor meer informatie kun je terecht op www.oriflame.nl.

Oriflame Giordani Gold Incontro Eau de Parfum, 50 ml – €29,00
Oriflame Giordani Gold Incontro Pressed Blush – €30,00
Oriflame Giordani Gold Incontro Blush Brush – €3,00
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Ligt het aan mij of zijn je foto’s niet (meer) zichtbaar? ik krijg een melding dat een photobucket account moet worden geupdate. Ik ken dat programma niet.
    De reden voor mijn bezoekje aan je blog was voor de prijs van deze blush, hij is nu niet meer te koop en ik was er zelf een artikel over aan het schrijven.

Plaats een reactie