Oriflame komt deze maand met nieuwe lipglosses uit. De Very Me Mirror Glosses. Er komen vijf kleuren uit met ieder een fruitige geur. Vandaag laat ik er twee aan jullie zien.


Ik vertelde jullie deze week al wat meer over de lipglosses in ‘What’s New’, maar vandaag ga ik er wat uitgebreider op in. Zoals je kunt zien komen de lipglosses in een knijptube. Ik vind dat zelf gewoon prima werken, alleen kun je er iets minder precies mee werken dan met een normale applicator. Deze glosses zijn heel handig om mee te nemen en even snel aan te brengen. Kijk wel uit dat je er niet te veel in één keer uitknijpt!


Ik heb twee kleuren. Links zie je Cerise en daarnaast Soft Coral. Ik vind de verpakking echt heel schattig. De lipgloss vind ik er super leuk uitzien voor jongere meiden. In een tube zit 10 ml, het lijkt misschien weinig, maar geloof je, dat maak je echt niet snel op!


De nieuwe Oriflame ‘Very Me’ Mirror Glosses hebben een rijk verzorgende samenstelling op basis van natuurlijke wassen en vitamine E en laten de lippen goed gehydrateerd aanvoelen. De lipgloss brengt fijn aan. Het voelt zacht aan en ik merk echt dat er verzorgende producten inzitten. Je ruikt ze wel heel goed, dus als je niet van sterkte geuren houdt, dan moet je daar rekening mee houden. Ik vind het zelf niet storend. De lipgloss zelf voelt wat plakkerig aan, maar daardoor blijft hij wel langer zitten. De pigmentatie vind ik echt heel erg goed, ze geven echt goed kleur af op je lippen.


Zoals je kunt zien komt er behoorlijk wat kleur af. Cerise is een mooie knalroze kleur. Soft Coral is een rood/roze kleur, die lekker opvalt.


Cerise heeft een duidelijke roze ondertoon. Deze vind ik erg mooi, omdat hij niet té opvallend is maar toch kleur afgeeft. Soft Coral vind ik ook heel mooi. Dit is gewoon een subtiele rode kleur. Je kunt de kleuren zo donker maken als je zelf wil. Het valt heel goed op te bouwen. Hier heb ik gewoon een normaal laagje op.


Ik vind de Oriflame Very Me Mirror Glosses echt heel erg schattig. Ze ruiken fijn, geven een hoop kleur af en zijn goed op te bouwen. Ook merk ik echt dat ze mijn lippen goed verzorgen. Wel zijn ze een beetje plakkerig, maar daardoor blijft hij wel beter zitten. De Oriflame Very Mirror Glosses zijn vanaf nu verkrijgbaar. Voor meer informatie en om de producten te kopen kun je terecht op www.oriflame.nl.

Oriflame Very Me Mirror Gloss, Cerise – €8,00
Oriflame Very Me Mirror Gloss, Soft Coral – €8,00
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Wat een schattige kleine verpakkingen. De kleuren lijken wel veel op elkaar, maar vind ze beiden erg leuk.

Plaats een reactie