Ik weet niet wat het is, maar ik ben opeens helemaal fan van geurkaarsen. Ik vind het heerlijk om met dit koude weer er eentje aan te steken. Laatst won ik een geurkaars bij Suzanne van het merk Oscar & Babette. Ik was al een langere tijd erg benieuwd naar deze geurkaarsen.

Ik won een EcoSojawas geurkaars in ‘Rain Garden’. Hij komt in een prachtige glazen pot, die er enorm luxe uitziet op je tafel.


Wat ik echt top aan deze kaarsen vind, is dat ze op basis zijn van 100% biologische EcoSojawas. Dit houdt in dat bij verbranding van deze kaarsen er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Daarnaast produceren ze ca. 90% minder roetvorming en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Tijdens het maken van deze kaarsen is dus heel goed nagedacht over het milieu echt tof.


De geurkaarsen van Oscar & Babette zijn er in veel verschillende geuren. Hierboven zie je dus Rain Garden. Het merk omschrijft de geur als volgt: ‘Ervaar de verkwikkende geurbeleving van een weelderige, groene tuin vlak na een stevige regenbui. Een sprankelende mix van sappig bladgroen, pas gemaaid gras, dauwdruppels op nog slapende bloesems en een vleugje ozon wekt alle zintuigen onmiddelijk!’


Ik vroeg me sterk af of de kaars hier werkelijk naar zou ruiken. Toen ik hem al uit de verpakking haalde kwam de heerlijke geur van bloemen en planten me tegemoet. Hij ruikt inderdaad echt naar een natgeregende tuin. Mij doet de geur me zelfs een beetje denken aan tuincentra, ik vind het daar altijd zo lekker ruiken haha! En zo haal ik het tuincentrum eigenlijk een beetje in huis. I love it! Er komt ook lekker veel geur van de kaars af als je hem brandt. Ook is hij erg zuinig in gebruik, dus je doet hier wel even mee!


Ik vind deze geurkaars van Oscar & Babette dus heerlijk. Hij staat nu standaard op mijn bureau en steek hem geregeld aan. Ik denk dat deze geurkaars in ieder seizoen lekker is. De geurkaars van Oscar & Babette is verkrijgbaar via de website en kost €19,95.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Hij lijkt me heelrijk, maar dan wel meer voor in de lente 🙂 Ik heb nu waxmelts met lekkere kruidige kerstgeuren, daar hou ik nu zo van!

Plaats een reactie