Een tijdje geleden kocht ik in Duitsland deze twee Eye Dreams van P2. Het zijn duo baked eyeshadow die ze in verschillende kleuren hebben. Ik ben zelf een groot fan van gebakken oogschaduw, dus kon ik ze niet laten liggen. Kijk mee wat ik van die van P2 vindt.
 Untitled2538_zps8bfdb965.png
De oogschaduw komt in een ronde verpakking met een draaideksel. De verpakkingen van P2 zijn vaak simpel, maar dat vind ik wel mooi.
 Untitled2539_zpsa45446d0.png
Ik heb twee kleuren meegenomen. Links zie je Happy Day Time en rechts zie je Afternoon Break. Beide zijn erg draagbare kleuren, dat was ook een van de reden dat ik ze kocht. Ik ben dol op oogschaduw die goed draagbaar is.
 Untitled2540_zps2a8fb196.png
De oogschaduw is zeer gepigmenteerd. Ik ben echt fan van P2. Het is ongelofelijk goedkoop en de kwaliteit is gewoon goed. De oogschaduw kruimelt amper en brengt goed aan. Als je hem nat aanbrengt heeft hij nog meer pigment, maar droog vind ik hem al gepigmenteerd genoeg. De kleuren vind ik super mooi. Ze bevatten allemaal shimmer, maar zijn alsnog goed draagbaar. Ze zijn ook mooi met elkaar te combineren. Ja, ik ben ook fan van deze gebakken oogschaduw.
 Untitled2541_zps311397e3.png
Links zie je het duo Happy Day Time en rechts Afternoon Break. Zoals je ziet is het pigment echt prachtig en zijn de kleurtjes goed te combineren.

 

Ik vind de P2 Eye Dream oogschaduw zeker een aanrader. Ze zijn goed betaalbaar, mooi en hebben een aantal verschillende kleuren. Het is alleen een beetje jammer dat ze wat lastiger verkrijgbaar zijn. Ik heb ze gekocht bij de DM in Duitsland.

P2 Eye Dream – €2,95 per stuk

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

25 reacties

  1. Oh wauw, wat zijn die mooi! Ik heb zelf ook p2 lakjes, die zijn ook wel nice! Ik vind allebei de oogschaduws mooi, maar mijn voorkeur zal naar de witte gaan… I guess. :p

  2. prachtig!! ik had vroeger zelf zo’n duo maar dan met geel. op een gegeven moment was ik wel een beetje uitgekeken. 😛

  3. Ik vind ze beide heel erg mooi! Mocht ik een keer in Duitsland komen wil ik zeker eens naar de P2 producten gaan kijken.

Plaats een reactie