Een merk dat wij echt missen op de Nederlandse markt is P2. Dit ontzettend budgetmerk is al jaren een favoriet bij mij. Vaak komen ze met limited editions die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Toen ik laatst in Duitsland was kwam ik de LE Far East So Close tegen. Toen ik deze liquid blushes zag, moest ik ze uitproberen.

Toen ik deze producten zag staan, leken het me op het eerste gezicht lipglosses. Toen ik wat beter keek zag ik dat het blushes bleken te zijn, vloeibare blushes. Dat soort producten maken mij altijd erg benieuwd.


De producten bevatten een pompje wat het aanbrengen een stuk gemakkelijker maakt. Je kunt het product wel vergelijken met een cream blush, alleen is hij dan gewoon vloeibaar. Het aanbrengen gaat eigenlijk hetzelfde. Ik breng wat product aan op mijn wangen en klop het er daarna met mijn vinger in. Ik heb trouwens de kleuren Lotus Flower en Cherry Blossom.


De blushes bevatten een mooie shimmer. Vooral Lotus Flower vind ik echt prachtig. Deze is rood/roze met een gouden shimmer erin. Als je deze op de appeltjes van je wangen aanbrengt, krijg je een ontzettend mooie, gezonde, gloed. Cherry Blossom vind ik zelf meer een highlighter. Als ik deze op mijn wangen aanbreng, blijft er bijna alleen maar een lichte shimmer over. Deze is dus erg mooi voor op je jukbeenderen en geeft je gezicht wat extra glow.


De liquid blushes zijn goed uit te smeren en voelen ook niet plakkerig aan. Ze trekken een beetje in de huid, waardoor ze dus prima op hun plek blijven zitten. Ook heeft het product geen nare geur die blijft hangen.


Ik vind de P2 Far East So Close liquid blushes hele leuke producten. Het is weer wat anders dan een normale blush. Het aanbrengen gaat prima. Het is bijvoorbeeld ideaal voor onderweg, omdat je verder geen kwasten nodig hebt. Vooral Lotus Flower vind ik een aanrader. Die kleur is zeer speciaal.

Of deze producten nu nog te koop zijn, durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wellicht kun je ze in uitverkoopbakken vinden in de DM in Duitsland. Wanneer besluiten ze nou eens om P2 naar Nederland te brengen?

P2 Far East So Close Bloomy Liquid Blush, Lotus Flower – €3,95
P2 Far East So Close Bloomy Liquid Blush, Cherry Blossom – €3,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

22 reacties

  1. Ziet er goed uit zeg! Ik hoor de laatste tijd heel veel goede dingen over P2.. ik kom helaas niet zo vaak in Duitsland.. 😛

  2. Mooie blushes, ik vind de glans alleen iets too much.. Tenzij die op de wang niet zo aanwezig is?

    • Danique Reageer

      Ja de glans is inderdaad wel aanwezig, vooral bij de lichte kleur valt die op. Maar die zou ik ook eerder gebruiken als highlighter!

  3. Ik vind de shimmer in de blushes erg mooi! Ik had trouwens nog nooit een blush met een pompje gezien 🙂 x

Plaats een reactie