Dit dikke lippenpotlood kocht ik alweer een hele tijd geleden in Duitsland. Het is van het leuke budgetmerk P2. Dit product lag toen net in de winkel, en viel me erg op. Het zijn gewoon dikke jumbo pencils voor je lippen. Ik was er wel benieuwd naar, wie weet zijn ze erg fijn, ze hadden erg veel leuke kleuren.


De verpakking is gewoon als een potlood, met een dop. Het is een glanzend roze verpakking, dus vette vingers en dergelijke zie je er erg snel op. Aan de onderkant zit een draaisysteem, wat erg handig is, want je hoeft dit potlood niet aan te slijpen, je kunt hem makkelijk naar boven draaien.

De kleur die ik heb is Rock it, baby! Een mooie roze kleur met gouden shimmer erin. Er zitten vrij grote glitters in, maar op je lippen ziet het er niet raar uit. Er zit vrij veel product in, je kunt hem best ver uitrollen. De lip pencil heeft geen geur, maar voelt wel zacht aan op je lippen. Ik vind het meer een lipstick dan een pencil, want ik zou er niet iets overheen aanbrengen. Het blijft niet heel lang zitten, maar langer dan een lipgloss. Ook voelt de lip pencil zacht aan en glijdt als het ware over mijn lippen. Ja ik vind dit product wel iets hebben, en volgende keer kijk ik of ze nog meer leuke kleuren hebben.

De lip pencil op mijn hand.


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met de glamourazzi lip pencil. Zoals je ziet een mooie roze kleur, met gouden shimmer erin.

Pluspunten:

  • Leuke verpakking
  • Veel kleurkeuze
  • Voelt zacht aan
  • Geen geur
  • Mooie kleur
  • Prijs (€2,95)
Minpunten:

  • Opvallende shimmer
  • Verkrijgbaarheid

Al met al ben ik erg tevreden over de glamourazzi lip pencils, en als je een keer in Duitsland bent, zou ik er zeker even naar kijken. Ze hebben nog veel meer andere kleuren, en ze voelen erg prettig aan. De Glamourazzi lip pencils van P2 zijn voor €2,95 te koop bij de DM.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Grappig systeem, doet me een beetje denken aan die dikke lippotloden van Essence (die alweer uit het assortiment zijn)

Plaats een reactie