Deze oogschaduw kocht ik in de meivakantie in Essen. Ik heb al ervaring met het merk P2 en vind dat de producten erg goed zijn voor hun prijsje. Op dat moment lag de LE Into lace in de winkels, en daar nam ik deze mooie oogschaduw van mee. Ik vond alleen de verpakking al mooi, dus waarom niet?


Ik vind de verpakking van deze oogschaduw al een heel erg pluspunt. Ik vind de versiering heel erg mooi, en het doosje gaat gewoon goed open en dicht. Ik vind het niet heel erg goedkoop ogen, dus dat is een pluspunt.

Ik vind de print in de oogschaduw erg mooi, echt een kant patroon. Ook dit vind ik weer erg mooi ogen. Ik heb een mooie bruine kleur, en omdat ik al ervaring heb met P2, verwachtte ik ook bij deze oogschaduw weer erg veel pigment. De oogschaduw is zacht en kruimelt nauwelijks, waardoor je dus geen oogschaduw verspild. Ook pakt mijn kwast goed de kleur op. Het pigment is zoals altijd weer erg veel belovend en ook is de oogschaduw goed te blenden. Ik vind hem erg mooi voor overdag, gewoon een draagbaar kleurtje.

Ik heb hem ook nog even geswatcht voor jullie. Ik vind de kleur erg mooi.

Pluspunten:

 • Leuke verpakking
 • Mooi patroon in de oogschaduw
 • Volgens mij 3 of 4 verschillende kleuren in deze lijn
 • Prijs (€2,25)
 • Voelt zacht aan, goed te blenden
 • Pigment is erg goed

Minpunten:

 • Verkrijgbaarheid (Duitsland)

Ik ben erg blij met deze mooie oogschaduw. Helaas is P2 niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel in Duitsland bij de DM. Dus als je een keer in Duitsland komt, zou ik zeker even naar dit merk kijken. Ik weet niet of deze oogschaduw er nog is, omdat het een LE is.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Ik heb deze collectie gisteren in Duitsland gezien. Heb uiteindelijk niks meegenomen, maar de vormgeving is echt mooi!

 2. Mooi doosje en de oogschaduw heeft best een goede pigmentatie! 😀
  Ik wil ook zo graag nog een keer shoppen in Duitsland! O.a. voor P2.

 3. Wauw, dat kanten patroontje in de oogschaduw. Ik had het alleen al meegenomen om dat patroontje! De pigmentatie is echt super!

 4. Ik was laatst ook in Duitsland, heb ‘m nog staan swatchen maar nu heb ik spijt dat ik ‘m niet mee genomen heb! mooie kleur

Plaats een reactie