Al een hele tijd heb ik twee lipsticks in huis van P2. Ik was er nog niet aan toegekomen om er foto’s van te maken, dus bleven ze onaangeroerd in een doos liggen. Ontzettend zonde natuurlijk, want toen ik ze laatst tevoorschijn haalde zag ik weer hoe mooi ze eigenlijk zijn. Vandaag laat ik jullie twee verschillende lipsticks van P2 zien.

De lipsticks komen uit twee verschillende lijnen: De P2 Pure Color lijn en de de P2 Sheer Glam lijn.


De twee lipsticks hebben dus een ander concept. De Pure Color lipstick moet ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk kleur afkomt, terwijl de Sheer Glam lipstick wat minder dekkend is. De hulzen zijn eigenlijk precies hetzelfde, alleen is de ene lijn zilverkleurig en de andere rood. Links zie je de kleur Via Medici. Uit de Sheer Glam lijn heb ik de kleur Sex and the City.


Beide lipsticks voelen zacht en hydraterend aan. Ik merk meteen dat Via Medici inderdaad gepigmenteerder is dan Sex and the City. Maar het fijne aan Sex and the City is dat je de kleur ontzettend goed kan opbouwen. De lipsticks van P2 blijven niet langer zitten dan een gemiddelde lipstick. Ze brengen heel fijn aan en zorgen ervoor dat velletjes minder opvallen. Ze maken mijn lippen niet droog of trekkerig, dus ik vind de kwaliteit echt ontzettend goed voor dezeΒ budgetproof lipsticks.


Boven zie je Via Medici, een mooie oud roze kleur die een beetje naar beige neigt. Deze lipstick bevat geen shimmer. Sex and the City is een mooie rood/paarse kleur met een kleine shimmer erin.


Hier draag ik Via Medici, zoals je kan zien komt de kleur op mijn lippen iets bruiner uit. Dat komt omdat ik vrij gepigmenteerde lippen van mezelf heb.


Hier zie je Sex and the City. Ik heb hem hier vrij dun aangebracht. Je zou hem dus nog donkerder kunnen maken. Op mijn lippen is het een mooie rode kleur.


Ik vind beide lipsticks dus aanraders. Als je echt op zoek bent naar gepigmenteerde lipsticks, kun je beter voor de Pure Color lijn gaan. Als je een beetje een sheer lipstick wilt, is de Sheer Glam lijn zeker wat voor jou. P2 is helaas niet te koop in Nederland. In Duitsland kun je het bij de DM kopen.

P2 Pure Color lipstick, Via Medici – €1,95
P2 Sheer Glam lipstick, Sex and the City – €1,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

Plaats een reactie