Vandaag ga ik iets vertellen over het p2 oogschaduw palette wat ik kocht in Duitsland. P2 is een budget duits merk met harstikke leuke producten. Deze oogschaduw komt uit de LE ‘ready to wear,’ ik vond het mooie kleuren dus nam hem mee.


Ik vind de verpakking mooi, niet super, maar ook niet lelijk. Het is een handig doosje die makkelijk open en dicht gaat. De kleuren combinatie vind ik leuk, er zit een soort van witte highliter in, een gele kleur, roze en donker bruin. Er zit weinig shimmer in de oogschaduw.

De oogschaduws zijn vrij goed gepigmenteerd, en bijna helemaal mat. Maar ik vind matte oogschaduw erg mooi. Het enige wat niet zo fijn is, is dat de ‘strookjes’ kleuren nogal smal zijn, waardoor het moeilijker is om er met je kwast in te gaan want meestal pak je dan twee kleuren tegelijk. Maar als je een beetje op past dan lukt het wel. De oogschaduw zie je goed zitten op je ogen en met een basis blijft hij prima zitten.

Ik heb de kleuren nog even geswatcht, de roze zie je niet zo goed door mijn huid, maar de donker bruine geeft een goed pigment af! Dit vind ik ook de mooiste kleur van de 4, het is echt een hele mooie matte bruin.

Pluspunten:

  • Handige verpakking
  • Mooie kleuren
  • Goed pigment
  • Goedkoop (€2,95)

Minpunten:

  • Smalle strookjes kleur
  • Moeilijk verkrijgbaar namelijk alleen in Duitsland

Ik ben dus tevreden over deze oogschaduw. Hij kost €2,95 en is te koop bij de DM in Duitsland.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Heel leuk!
    Ik wil nog steeds naar duitsland, maar onze auto heeft geen winterbanden, dus kunnen we er niet heen…

  2. Ik vind het wel erg mooi! Maar wij kunnen ook niet naar Duitsland, ook geen winterbanden 🙁

Plaats een reactie