Steeds meer merken introduceren de ‘sand style’ nagellaken. Nagellak die aanvoelt als zand, wanneer het is opgedroogd. Natuurlijk moest ik dit ook testen, dus nam ik laatst een nagellak van P2 mee. Zij hebben een aantal kleuren uitgebracht en ik wilde graag wat verschillende proberen, maar helaas hadden ze nog maar een kleur. Wel een hele mooie, dus die nam ik meteen mee.

Ik vind de verpakkingen van P2 altijd mooi. Ze zijn simpel, maar zien er niet goedkoop uit.

Als je de Sand Style nagellak aanbrengt, lijkt het een gewone nagellak. Pas als het is opgedroogd voel je echt het zandtextuur. Ik vind het een erg grappig effect hebben en het is ook erg mooi omdat er erg veel glitters in verstopt zitten. De kleur is telkens weer anders als ik er naar kijk en dat maakt hem speciaal.


Ik nam de kleur Seductive mee. Ik zou hem omschrijven als een rood, paarse, gouden kleur. De kleur is telkens weer anders in het licht, maar dat maakt hem zo speciaal. Hij dekt trouwens ook prima in één laagje, maar ik heb hier gewoon twee laagjes op. Ik heb er geen topcoat overheen gebruikt omdat ik bang was dat een topcoat het effect zou verminderen. Hij blijft trouwens goed zitten zonder topcoat, misschien omdat hij redelijk ruw is en je beschadigingen ook niet snel ziet.


Ik vind de Sand Style lakken erg leuk. Het is een keer weer wat anders. Seductive zou ik als kleur ook zeker aanraden. Hij heeft echt iets speciaals.

 

Jammer genoeg is P2 niet in Nederland verkrijgbaar, maar omdat ik deze lak natuurlijk graag met jullie wil delen staat er een winactie online waar je deze nagellak bij kan winnen. Mocht je de nagellak ooit tegenkomen, neem hem dan zeker mee!

P2 Sand Style Seductive – €1,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Wauw echt een prachtig lakje! En dat voor zo weinig geld! Spijtig dat het hier niet te koop is 🙁

Plaats een reactie