Jullie zagen deze eye creams al voorbij komen, vandaag ga ik ze voor jullie reviewen. Ik heb de laatste tijd veel van dit soort producten gekocht en geprobeerd. Ik vind ze erg fijn om ze als basis onder oogschaduw te gebruiken. Een groene en paarse kleur had ik nog niet, dus namen mijn ouders deze voor mij mee.

Ik vind de verpakking van de eye creams mooi. Gewoon strak en aan de kleur van de verpakking kan je zien welke kleur het is. Dit is vooral handig als je er meer hebt. De eye creams hebben een draaidop, die goed afsluit. Een minpunt vind ik de smalle opening, het is moeilijk om met je vinger bij het product te komen. Ik gebruik dan ook vaak een kwastje, maar hier gaat helaas meer product door verloren.

Links zie je delicate rose, een mooie licht paarse kleur. Rechts zie je mint garden, een mooie licht groene kleur. Beide eye creams bevatten een mooie shimmer, ze zijn ook een beetje metallic. Zoals ik al aangaf, vind ik de opening te smal. Het is moeilijk om er met je vinger in te komen, zonder een heleboel product onder je nagel te krijgen. De eye creams hebben geen aparte geur. Ze zijn goed gepigmenteerd, en als ze eenmaal wat droger zijn, zijn ze er moeilijk af te krijgen. Ze creasen dan ook bijna niet. Vooral niet als je er nog oogschaduw overheen aanbrengt. Ik vind echt dat ze oogschaduws intenser uit laten komen. Ik ben tevreden over dit product.

Links zie je delicate rose en rechts mint garden. Ze zijn vrij goed gepigmenteerd!

Pluspunten:

  • Leuke verpakking
  • Meerdere kleuren
  • Goed pigment
  • Creasen niet
  • Geen nare geur
  • Prijs

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid
  • Smalle opening

Waarom, waarom, verkoopt Nederland geen P2. Ik denk dat als ze dit merk naar Nederland laten komen, ze heel veel winst gaan maken. Ik ben heel erg tevreden over deze eye creams. Ik weet de prijs niet, omdat ik ze heb gekregen. Ik denk dat ze niet duurder zullen zijn dan €3,00 per stuk.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Klinkt goed, had ik niet echt verwacht van dat merk! Fijn dat ze niet creasen en de kleuren zijn echt mooi

Plaats een reactie