Deze baked oogschaduw kocht ik in Duitsland. Het merk p2 is jullie denk ik wel inmiddels al bekend, een goedkoop merk wat helaas alleen te verkrijgen is in Duitsland. Maar dat is een goed excuus voor een shoptripje naar duitsland toch?


De oogschaduws heten de universe eye shadows, ik snap wel waarom de naam gekozen is, ze lijken namelijk erg op planeten. Het doet me een beetje denken aan de Maybelline color cosmos oogschaduws (die ook op planeten lijken). Het doosje is heel simpel, het heeft gewoon een draaideksel. Verder is er gewoon simpel een tekst op gemaakt, wat ik wel leuk gedaan vind.

Ik heb een bruine kleur met gouden shimmer gekozen, omdat dit gewoon een makkelijke kleur om te combineren is. Ik vind de combinatie bruin goud altijd erg mooi. De pigmentatie is echt super, maar dat is meestal wel bij baked oogschaduw. Hij geeft goed kleur af en je ziet duidelijk een goude shimmer erin. Ik ben echt zeer tevreden over deze oogschaduw, alleen jammer dat hij zo moeilijk te verkrijgen is.

Pluspunten:

 • Mooie kleur
 • Goed pigment
 • Goedkoop (€2,95)
 • Verschillende kleuren

Minpunten:

 • Moeilijk verkrijgbaar

Ik ben erg tevreden over deze oogschaduw en wil er in de toekomst nog andere kleuren van kopen, want hij is fijn en goedkoop!
Deze oogschaduw is voor €2,95 te koop bij de DM in Duitsland.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

 1. Super leuk!

  Echt ontzettend moooi!
  i love it.

  Ik zou er wel een ooglook van willen zien:D
  x

Plaats een reactie