Een tijdje geleden kwam Barry M. met de gel-look nagellak uit. Toen ik laatst in Duitsland was zag ik dat P2 ook dit soort nagellak heeft. De P2 Volume Gloss Gel Look nagellak heeft een soortgelijk effect als die van Barry M. Natuurlijk was ik hier ontzettend benieuwd naar, want budgetproof zijn ze zeker!
 photo Untitled3286_zps44c3b5fb.jpg

Ik nam drie kleuren nagellak mee. Links zie je Funky Babe, daarnaast zie je Grande Dame en rechts zie je Fresh Sister. Ze hadden een heleboel verschillende kleuren.

 photo Untitled3288_zpsd53ccbf5.jpg
Funky Babe vind ik echt een funky kleur! Het is een super mooie roze kleur, die inderdaad zo’n gel look heeft. Gel look nagellak heeft meer glans dan gewone nagellak. De nagellak dekt goed, hier draag ik twee laagjes. Ik vind de nagellak ook ontzettend fijn lakken en hij blijft ook nog eens goed zitten!

 photo Untitled3289_zpsfde83c94.jpg
Grande Dame is een stuk roder dan Funky Babe. Ook deze kleur vind ik erg mooi. In de kleur zie ik ook iets van roze terug, dus het is geen standaard rode kleur. Ook hier draag ik twee laagjes en zoals je kunt zien dekt hij prima.

 photo Untitled3290_zpsf0b81918.jpg
Fresh Sister vind ik echt prachtig. Ik hou van mintgroene nagellak en de gel look maakt hem toch weer wat specialer. Hij neigt wel een beetje naar blauw, maar toch zie ik er die mint groene kleur heel goed in terug. Zoals je kunt zien is de dekking hier ook weer heel erg goed. Ik draag hier wederom twee laagjes.

 photo Untitled3287_zps0db935c8.jpg
Zoals jullie wel kunnen lezen ben ik ontzettend te spreken over de nagellak. Ik vind het leuk dat P2 weer met een goede budget versie komt. Er zijn veel verschillende kleuren en de kwaliteit is gewoon fijn. Wanneer begrijpt P2 het nou eens dat ze ook naar Nederland moeten komen? P2 is te koop bij de DM in Duitsland.

P2 Volume Gloss Gel Look nagellak, Funky Babe – €1,95
P2 Volume Gloss Gel Look nagellak, Grande Dame – €1,95
P2 Volume Gloss Gel Look nagellak, Fresh Sister – €1,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

22 reacties

  1. P2 Is de laatste tijd een grote favoriet van mij geworden, en die mint groene kleur mag er zeker wezen!

  2. P2 is echt geweldig ! Blijft lang zitten en laat zich makkelijk verwijderen van je nagels.

  3. Pingback: Win: P2 Nagellaksetje |

  4. wowie, wat een goedkope en supermooie lakjes! die komen zeker op mijn schap te staan

Plaats een reactie