Paris Memories, een merk waar ik een week geleden nog helemaal geen ervaring mee had. Tot ik in Harderberg kwam, waar ik een aantal spulletjes van dit merk vond in een voordeel winkel. Ik nam o.a. deze twee oogschaduw palettes mee, omdat ik vrij benieuwd was naar het pigment van deze oogschaduws. Ik heb nummer 28 (groen/paars tinten) en 29 (bruin tinten).
Untitled738.png

Ik vind de verpakkingen van de palettes niet heel erg mooi, ze ogen goedkoop, maar dat zijn ze natuurlijk ook. Ze gaan wel prima open en dicht, maar nee, mooi vind ik ze zeker niet. Ook van de binnenkant niet.
Untitled739.png
Ik heb dus de kleuren 28 en 29. Links zie je 29 en rechts 28. Ze hebben beide hele mooie kleurtjes. Toen ik ze ging swatchen was ik vrij verbaasd, ik verwachtte er niet te veel van. Er komt vrij veel pigment vanaf, natuurlijk niet zoveel als een oogschaduw van een wat betere kwaliteit. Maar kleur komt er zeker vanaf. De oogschaduws zijn wel heel erg kruimelig, maar voelen wel vrij zacht aan. Ze zijn goed te blenden en leuk met elkaar te combineren. Ik ben vrij tevreden over deze palettes.
Untitled740.png
Nr 29 heeft allemaal mooie shimmer kleuren. Ze zijn goed gepigmenteerd, maar helaas vrij kruimelig, waardoor er oogschaduw verloren gaat. Maar ik vind ze erg mooi, vooral voor hun prijs.
Untitled741.png
Nr 28 is mijn favoriet van de twee. Er zitten 3 shimmer kleuren in, en 1 matte kleur. Ook deze zijn kruimelig, maar wel erg goed gepigmenteerd.

Pluspunten:

  • Goedkoop (ik kocht 3 producten van Paris Memories voor €5,00, ik kocht ook een nagellakje)
  • Goed pigment
  • Goed te blenden
  • Vrij zachte oogschaduws
  • Veel kleurkeuze

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid, ik vond het in een voordeel shop in Harderberg
  • Kruimelig
  • Lelijke, goedkoop ogende, verpakking

Al met al vind ik dit leuke palettes, vooral voor de beginners onder ons. Je kunt er leuk mee experimenteren en ze zijn vrij goedkoop. Ik weet helaas niet waar Paris Memories nog meer verkrijgbaar is, dus als iemand het weet, zet het gerust in de comments. Ik kocht deze palettes en een nagellak van Paris Memories voor bij elkaar €5,00.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ik heb hier een paarskleurig palette van, die heeft ook al een redelijk goed pigment! Ziet er in ieder geval goed uit. 😀

Plaats een reactie