Toen mijn ouders een poos geleden een weekendje weg waren in Belgie, namen ze voor mij enkele make-up spulletjes mee. Waaronder deze twee producten van Park avenue. Een voor mij geheel onbekend merk. Maar onbekend vind ik leuk, want dan kan ik eens lekker gaan testen! Ik kreeg een oogschaduw (nr 11) en een blush (nr 02).

Park Avenue eye shadow – 11 (€3,90)

De verpakking van de oogschaduw vind ik niet heel spectaculair. Ik vind de manier waarop de tekst erop gedrukt is, er nogal goedkoop uitzien. Jammer, want daardoor koop je een product veel minder snel. Kleur nr 11 is een mooie donkerbruine oogschaduw met een mooie shimmer erin. De pigmentatie van deze oogschaduw is echt amazing! De oogschaduw geeft echt een super pigment af, en hij is zacht. Ook kruimelt hij nauwelijks wat ik echt een plus vind. De oogschaduw is erg mooi in de crease, en is erg goed te blenden. Ik vind dit zeker een aanrader, want hij kost maar €3,90 en voor een goede oogschaduw is dit niet duur.

 

Park Avenue blush – 02 (€3,95)

De verpakking van deze blush is vrijwel gelijk aan die van de oogschaduw. Op dezelfde manier staan er de woorden opgedrukt, wat ik dus een minpunt vind. Wat ik opvallend vind, is dat de blush een stuk groter is dan de oogschaduws, maar in prijs scheelt het maar €0,05. Kleur nr 02 is een hele mooie roze blush met een lichte shimmer erin, die heel erg mooi in de zon is. Ook de blush is echt heel erg goed gepigmenteerd, en heeft nauwelijks fall out. Ook pakt mijn kwast de kleur goed op, en het geeft je een mooie roze kleur op je wangen. Ook dit is een aanrader, want ook de blush heeft een goede prijs, namelijk maar €3,95.

Ik heb de producten nog even voor jullie geswatcht. Ik ben echt heel erg tevreden over de pigmentatie, en vind ze beide prachtig!

Park Avenue is te koop bij de DI in Belgie. Ik raad beide producten aan, en als je ze tegen komt zal ik er even naar kijken als ik jou was. Ik wil zeker nog meer kleurtjes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Wat een mooie producten, zeker voor die prijs! Ik had eerlijk gezegd ook nog nooit van het merk gehoord. Maar ik kom ook bijna nooit in België, haha.

Plaats een reactie