Een hele tijd geleden namen mijn ouders deze oogschaduws voor me mee vanuit België. Ze lagen al een tijd in mijn nog te reviewen doos en ik was ze stiekem een beetje vergeten. Tot ik ze laatst weer tegenkwam en ik besloot om ze eindelijk eens te fotograferen. Kijk mee wat ik van deze skin loving baked oogschaduws van Prestige vind.
 photo Untitled2750_zpsf0895d61.png
Allereerst moet ik zeggen dat ik de doosjes er heel erg cute uit vind zien. Ze zijn simpel, maar toch leuk. Misschien komt dat ook wel door dat hartje in de naam.
 photo Untitled2751_zpse19e9545.png
Links zie je Joia en rechts Gemma. Ik ben zelf altijd dol op baked eyeshadows. Ze geven vaak veel kleur af en zijn zowel nat als droog te gebruiken.

 photo Untitled2752_zps2e88ccdf.png
Joia heeft mooie lichte kleuren die goed draagbaar zijn. Links boven is een mooie licht groene kleur met gouden shimmer, rechts boven een highlighter met gouden shimmer, daaronder een roze en een bronzen kleur. Gemma heeft wat donkerdere kleuren. Links boven zie je een grijs, zilveren kleur. Daarnaast een licht blauwe kleur en daaronder nog een donker grijze (die wel een beetje op die daarboven lijkt) en een licht roze. Alle kleuren bevatten shimmer.

 photo Untitled2753_zps4403b4b5.png
Ik moet zeggen dat er goed kleur van af komt. Natuurlijk komt er van de donkere kleuren meer kleur af, maar ze zijn allemaal goed zichtbaar. De kleuren kruimelen amper en zijn goed te blenden. Ze blijven ook prima zitten met een oogschaduwbasis.

 photo Untitled2754_zps183dab7b.png
Joia heeft erg mooie, lichte kleuren.

 photo Untitled2755_zpsab51bba1.png
Gemma heeft wat donkere kleuren, al vind ik dat sommige kleuren hierin nogal veel op elkaar lijken.

 

Ik vind de Prestige Skin loving baked eyeshadows erg leuk. Ze hebben mooie kleurtjes en geven ook goed kleur af. Normaal kosten deze palettes €13,90, maar destijds kochten mijn ouders ze met 70% korting voor €4,17. Ik weet niet of ik de volle prijs er voor over zou hebben, maar €4,17 is een prima prijsje. Voor zover ik weet is het merk hier helaas niet verkrijgbaar en ik weet ook niet of deze precies nog verkrijgbaar zijn, omdat ze in de korting waren. Maar als je in België bent zou je er zeker eens naar moeten kijken.

Prestige Skin Loving Minerals Baked eyeshadow – normaal €13,90
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

  1. Ik woon in België maar heb dit merk nog nooit gezien, waar is het te koop dan?

  2. Prachtige kleuren zeg 🙂 Wel prijzig. Maar gelukkig heb je ze goedkoper kunnen krijgen!! !:D

  3. wauwie mooie make – upjes !
    ik denk ook niet dat ik de volle prijs ervoor zou betalen maar de prijs die je ouders hebben betaald is een prima prijsje,dan zou ik ze ook meenemen hihi 🙂
    xoxo

  4. Wauw, ik vind ze beide heel mooi. Eerst dacht ik dat ik Joia mooier vond, maar eigenlijk vind ik ze even mooi haha! Ik kende het merk ook nog niet, maar vind ze wel wat prijzig. Jammer. 🙁

Plaats een reactie