Dit artikel is geschreven door gastredactrice Danique.
De Primark, een winkel waar vrijwel elke girl met liefde naartoe gaat. Goedkope kleding, schoenen, tassen, ondergoed.. Je kan ongeveer alles krijgen bij de Primark. Wat een geluk heb ik dat er eentje dicht in de buurt zit. 20 minuutjes in de bus zitten en ik ben er! Vorige week ben ik (weer eens) langs geweest en vond tijdens de wachtrij in de kassa iets leuks! Make-up remover doekjes! Kijk snel mee wat ik hierover te vertellen heb.

Het pakketje bestaat uit 2 pakjes. In elk pakje zitten 15 pads. In totaal 30 stuks. Je zou kunnen zeggen dat je er ongeveer een maand mee kan doen. Ligt eraan hoeveel je nodig hebt.

Ik vind de verpakking er lekker simpel uitzien. Door de oranje kleur valt het erg goed op. Ook hebben ze het erg slim gedaan om deze neer te leggen op de weg naar de kassa’s toe. Aangezien je er (meestal) een tijdje staat neem je sneller zoiets mee.

De geur van de pads is erg zacht. Het doet me denken aan Zwitsal. Ik heb een enorm droge en gevoelige huid en veel producten kan ik dus niet gebruiken. Ik was erg benieuwd of mijn huid dit product aankon en had verwacht dat hij dat niet kon. Maar, ik was verkeerd! Mijn huid kan dit product erg goed aan en zal dus ook niet irriteren op andere huidsoorten.

Mijn make-up ging er vrijwel helemaal af zonder al te veel boenen. Ook had ik het idee dat de huid rondom mijn ogen wat zachter werd. De pads zijn redelijk groot wat ik zelf een beetje onhandig vind om te gebruiken. Deze pads vind ik ideaal om mee te nemen voor onderweg, of in je tas te stoppen wanneer je ergens gaat overnachten. Als ik weer naar de Primark ga en mijn pads zijn op zal ik deze zeker weer meenemen. Het is een koopje en erg makkelijk om te hebben!

De pads zijn de te koop in een verpakking van 2 pakjes en kosten €1,50.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. klinkt goed hoor , ben zelf al een tijdje niet meer geweest okal zit die hier om de hoek toch maar snel weer is gaan kijken !
    liefsx

  2. Een tijdje geleden had ik ook reinigingsdoekjes van de primark meegenomen (deze hadden een groene verpakking), maar deze irriteren wel erg op mijn huid!

    Liefs Tineke

Plaats een reactie