Laatst was ik bij de Primark in Rotterdam en kwam daar het volgende oogschaduw palette tegen. Ik was al heel lang niet meer bij de Primark geweest en wist niet dat ze make-up verkochten in Rotterdam. Ik heb de make-up al eerder gezien in Engeland, maar toen niets van meegenomen. Toen ik dit palette tegenkwam was ik wel benieuwd. Hij ziet er cute uit en de kleurtjes vind ik mooi. Kijk snel mee naar de kwaliteit van dit palette.
 Untitled2392.png
Het doosje zelf vind ik er wel schattig uit zien met die bloemetjes. Hij is verder van karton en voelt niet super stevig aan. Wat wel leuk is, is dat er een spiegel aan de binnenkant zit.

 Untitled2393.png
Het palette bevat tien kleurtjes. Wat ik leuk vind, is dat de kleuren namen hebben. Dit palette bevat zowel shimmer als matte kleuren. Het vervelende vind ik dat de kleurtjes erg diep liggen. Ook ziet de binnenkant er heel erg goedkoop uit. En de applicator ga ik het niet eens over hebben…

 Untitled2394.png
De kleurtjes die erin zitten zijn mooi. Oké, ze zijn niet van top kwaliteit, maar een beetje opbouwen kun je ze wel. Vooral de shimmery kleuren hebben redelijk pigment. De matte kleuren zijn wat minder goed te zien. Ik vind dit wel een leuk palette om mee te spelen, maar veel moet je er niet van verwachten. Het is leuk als je met make-up begint en wat wil experimenteren met kleuren. De kleurtjes kruimelen vrij veel, dus je moet oppassen met fall out.

 Untitled2395.png

 Untitled2396.png
De bovenste rij. Van links naar rechts: Lady Danger, Tease, Urban girl, Super star en Stormy night. Ik vind Urban girl en Stormy night wel heel erg mooi!

 Untitled2397.png
De onderste rij. Odyssey, High rise, Treasure chest, Happy camper en Mischief. Ik vind vooral Oddyssey en Happy Camper mooi.

 

Zoals je ziet zijn de kleuren niet super gepigmenteerd, maar het is op zich wel een leuk palette. Je moet er niet mega veel van verwachten, hij kost ook maar €2,50. Volgens mij zijn er nog andere soorten van dit palette. Geen must-have.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

24 reacties

 1. Wat een cutiepie palletje is dit zeg! Inderdaad niet mega goed gepigmenteerd, maar eigenlijk verwachtte ik dat ook niet! Meer zo’n schattig palletje voor “erbij” haha!

 2. Er zitten echt mooie kleurtjes bij & dat voor €2,50? Dat is niets! Gewoon zo’n leuk palletje zou dit zijn, om er een paar van die kleurtjes uit te gebruiken!

 3. Wauw, ziet er goed uit hee. Ik had hem expres geskipt omdat ik niet wist of hij goed was.

 4. Ah wat een leuk doosje met die bloemetjes! De kleurtjes die erin zitten vind ik ook wel heel erg mooi.

 5. Deze heb ik ook, omdat aarde tinten mij mooier staan dan felle kleuren! Hij is super fijn!

 6. Leuk palette, deze valt niet tegen! Ik heb andere gezien met van die glitter oogschaduws die binnen een keer swatchen helemaal leeg waren.. :O

  Liefs, Esmée

 7. Ik vind ze eigenlijk nog wel heel mooi, dat had ik niet verwacht!
  Leuk inderdaad ook om cadeau te geven aan iemand die nog niet zo heel oud is, maar wel wil make-uppen. Lekker naturel kleurtjes die niet te gepigmenteerd zijn. Leuk dat je hem gereviewd hebt!

 8. Ooh ik had echt verwacht dat het dikke prut zou zijn maar dat valt eigenlijk best wel mee! best mooie kleurtjes!

Plaats een reactie