Omdat de meest populaire lipstick van PUPA 10 jaar bestaat, brengt PUPA 10 speciale kleuren als limited edition uit. Ik ontving 3 kleuren uit deze mooie lipstick collectie, vandaag laat ik ze aan jullie zien.

De producten van PUPA komen altijd in een mooie verpakking. Dat was dit keer ook het geval. Het geeft mij echt een soort luxe gevoel en de doosjes zijn altijd heel erg mooi.


De lipsticks komen in een mooie, opvallende, rode verpakking. Ze  zijn heel handig in gebruik en makkelijk mee te nemen. Ik heb de kleuren 71 Ballerina, 74 Pink promise en 76 Pink baby love. Het is geen gewone lipstick huls die je eraf trekt, je moet de lipstick er als het ware uit drukken, een erg leuk systeem! En het oogt natuurlijk hartstikke mooi als je zo’n lipstick uit je tas haalt.

Maar dat is niet alles! De lipstick bevat namelijk ook nog een spiegeltje aan de binnenkant. Ideaal om mee te nemen vind ik!


Hierboven zie je de drie kleuren. Ballerina, Pink promise en Pink baby love. De lipsticks voelen heel zacht aan op mijn lippen, en glijden er goed overheen. Ze zijn erg goed gepigmenteerd en laten dus veel kleur achter. De geur is totaal niet storend. Ze blijven helaas niet de hele dag perfect zitten, dus bijsmeren is af en toe wel nodig.


Swatches met flits.


Swatches zonder flits.


Mijn lippen zonder iets.


Ballerina.


Full face foto Ballerina.


Pink promise.


Full face foto Pink promise.


Pink baby love.


Full face foto Pink baby love.

 

Ik ben echt heel erg tevreden over deze lipsticks. Ze voelen ontzettend fijn aan op mijn lippen, geven goed kleur af en trekken bijna niet in de lijntjes. Het hoge glans gehalte is zeker ook aanwezig, wat heel erg chic (zoals de naam al zegt) oogt. Ze zijn helaas tijdelijk verkrijgbaar, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent! De lipsticks kosten €18,50 per stuk. Voor meer informatie en verkooppunten kun je terecht op www.pupa.nl.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Pink baby love vind ik er mooi uitzien! En ik volg je nog niet zo lang dus had je gezicht eigenlijk nog nooit gezien, maar je hebt echt super mooie wimpers en ogen zeg!

  2. Vooral de 2e en de 3e lipstick vind ik het mooist staan bij jou. Het feit dat het wat donkerder is, geeft je hoofd wat meer ‘karakter’ en dat staat jou wel 😉

  3. Pink baby love vind ik het mooiste! Ze staan je ook goed 🙂 & de verpakking is echt mooi!

Plaats een reactie