PUPA komt deze maand met een nieuwe LE namelijk Bronze Mania. PUPA heeft een complete lijn voor een natuurlijke en stralende huid ontwikkeld. In deze lijn komen verschillende producten uit, een baked bronzer in 2 tinten, een sun lip stylo in 3 kleuren en een sun temptation gel in 2 tinten. Ik heb twee producten mogen ontvangen om voor jullie uit te proberen.


De producten komen in mooie doosjes, daar houd ik van! Dat geeft meteen een luxe gevoel.

Ik heb een Sun temptation gel en een Sun lip stylo. Ik vind de verpakkingen van deze ook erg mooi, helaas komen ze op camera nogal oranje over, in het echt zijn ze licht bruin.

Als eerste ga ik jullie iets vertellen over de Sun temptation gel in de kleur 02 Chocolate (€19,25).

Toen ik dit product toegestuurd kreeg, wist ik niet helemaal precies wat het in hield. Maar het is een gel, voor een verkoelende huid. Ook zit er een soort van bronzer in, waardoor je een natuurlijk en egaal gebruinde huid krijgt. Het versterkt eigenlijk je eigen teint. Als je het product op je hand doet, en het daarna uitsmeert op je armen, lijkt het net alsof je chocolade (de naam past er dus prima bij!) over je armen smeert, zo bruin is hij. Maar als je het goed verdeeld, geeft het een heel erg natuurlijk effect. Ik heb de kleur 02, er is ook nog een lichtere. Omdat ik zelf een beetje getint ben, is deze prima voor mij, het ziet er natuurlijk uit, en maakt je armen, benen etc echt ietsje bruiner, dan dat ze zijn. Het verkoelende effect merk ik niet helemaal. Het geeft echt een natuurlijk effect, zit geen shimmer in en, het belangrijkste, hij laat geen rare strepen achter. Ik vind dit echt een fijn product, het is geen zelfbruiner, maar gewoon een goede manier om de het bruine in je huid naar boven te halen. Het ruikt overigens ook nog eens harstikke lekker! Ook zit er SPF 15 in. Ik ben fan!

Hier zie je het product, het is even dik als een bodylotion. Je ziet hier wel enige shimmer, maar als hij is uitgesmeert zie je deze niet. Het geeft een bronzy effect, heel natuurlijk!

Dan ga ik jullie iets vertellen over de Sun lip stylo in de kleur 03 Caramel (€12,95).

Dan zitten er nog 3 kleuren ‘lip stylo’s’ in de collectie. Het is een beschermende gloss, er zit namelijk SPF 15 in, die het effect heeft van een lipbalm. Er zit Karitè boter in voor gevoede lippen en vitamine E om de lippen te beschermen. Deze lip stylo doet me echt denken aan de soft ’n shine lipbalms van Gosh! Ze voelen precies hetzelfde aan en hebben hetzelfde effect. Ze voelen heel fijn aan en maken mijn lippen lekker zacht. Het laat een mooie kleur achter en het beschermd je lippen ook nog eens. Ik vind deze erg fijn en hij ruikt ook prettig.

Ik vind de kleur erg mooi, hij is een beetje bruinig, maar wel draagbaar.

Al met al vind ik de producten erg fijn uit deze collectie. Ze zijn tijdelijk verkrijgbaar, want het is een limited edition en is vanaf nu verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je kijken op www.pupa.nl.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Mooi! Ik heb de bronzing powder en dezelfde lipstick als jij. Zijn echt geweldige producten! Zeker aanraders.

Plaats een reactie