PUPA komt deze zomer weer met een nieuwe limited edition, namelijk City Safari. In deze collectie staat metallic schittering gemixt met heldere kleuren centraal. Natuurlijk was ik wel benieuwd naar de producten uit deze collectie dus testte ik ze voor jullie uit.
 photo Untitled2793_zps377a1dcb.png
In de collectie komen verschillende producten uit, waaronder de bovenstaande. Veelzijdig is de collectie zeker.
 photo Untitled2794_zps7640a620.png
Hierboven zie je een Cream eyeshadow met bijbehorende kwast, een automatic liner, glossy lips en een nagellak.

 photo Untitled2795_zps7fb98253.png

 photo Untitled2796_zps53be3139.png
De cream eyeshadow komt uit in vier kleuren, waaronder bovenstaande genaamd City Safari Gold. Een prachtige gouden kleur die je kan aanbrengen op je ooglid. Ik gebruik een cream eyeshadow meestal als basis onder een normale oogschaduw omdat de kleur zo meestal nog intenser uitkomt. Je kunt ze ook gewoon zo gebruiken, maar daar vind ik ze soms iets te vettig door. Bij deze had ik daar overigens geen last van. Hij ‘gleed’ niet op mijn oogleden en brengt fijn aan. Ook kun je zelf opbouwen hoe intens je hem wilt. Het is een prachtige gouden kleur die je bijvoorbeeld goed kan combineren met bruintinten.
 photo Untitled2799_zps7663beec.png
Bij de cream eyeshadow krijg je een kwast om hem extra netjes aan te kunnen brengen. Ik vind het op zich een hele prettige kwast. Hij voelt stevig aan en pakt ook zeker product op. Toch merk ik dat ik het bij cream eyeshadow fijner vind om hem deppend met mijn vinger aan te brengen. Hierdoor wordt de kleur nog intenser. Je kunt deze kwast natuurlijk ook gewoon voor andere oogschaduw gebruiken. Wel een leuk extraatje.

 photo Untitled2797_zps9c9580ae.png
Daarnaast komen er ook twee kleuren automatic liner uit in deze collectie. Waaronder de kleur Blue Lagoon. Zoals de naam al zegt is deze blauw. Wat handig is aan deze liner is dat je hem naar boven kan draaien als hij ‘op’ is. Ook zit er aan de achterkant een kleine slijper om het puntje weer scherp te maken. Super handig voor onderweg! Zo hoef je niet moeilijk te doen met losse puntenslijpers. Blue Lagoon is een mooie blauwe kleur met shimmer die erg goed gepigmenteerd is.

 photo Untitled2798_zps45bb2778.png
Ook komen er vier kleuren Glossy lips uit in de City Safari collectie. De kleur die je hierboven ziet is City Safari Sunset Orange. Nu zul je vast verwachten dat de lipgloss een oranje tint heeft, maar dat valt mee. En dat vind ik zelf niet erg, want ik ben niet zo van oranje lippen, althans niet bij mezelf. Nee, Sunset Orange is een mooie roze kleur met gouden shimemr erin. Ik vind hem echt prachtig in het licht. De lipgloss ruikt lekker naar vanille en voelt eigenlijk helemaal niet plakkerig aan. Ook verzorgen ze mijn lippen goed doordat er argan olie in zit. Dat vind ik zeker een pluspunt. De applicator is vrij plat, maar brengt ontzettend fijn en precies aan.

 photo Untitled2801_zps963a71b2.png
Hier zie je nog even de cream eyeshadow, glossy lips en automatic liner op mijn hand. Ze zijn allemaal goed gepigmenteerd.

 photo Untitled2804_zpsb88d0f2c.pngOoglook met enkel de cream eyeshadow en de automatic liner.

 photo Untitled2805_zps9cb1b116.pngMijn lippen met Sunset Orange. In het echt is hij iets donkerder.

 photo Untitled2800_zpscaad542b.png
Ik als nagellakfan, vind het natuurlijk ook super leuk dat er zes kleuren nagellak in deze collectie uitkomen, waaronder Red Peony. Zoals de naam al verklapt, is deze nagellak rood. Het is een mooie rood/oranje kleur die lekker opvalt. Nagellak van PUPA vind ik altijd ontzettend fijn lakken. Het is een van mijn favorieten merken die nagellak verkopen. Hij blijft goed zitten met base- en topcoat en is al dekkend na één laagje.

 photo Untitled2802_zps733a0302.png
Ik vind het kleurtje echt heel erg mooi!

 photo Untitled2803_zps0c0dd387.png
Ik maakte ook nog even een full face foto met bovenstaande producten.

 

Al met al vind ik de City Safari collectie van PUPA weer een geslaagde collectie. Er zitten mooie producten in de lijn met draagbare kleuren. Naast bovenstaande producten bevat de collectie ook nog een ‘Killer kajal’, die je kan gebruiken als eyeliner. De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar en zullen tijdelijk te koop zijn. Voor meer informatie en verkooppunten kun je terecht op www.pupa.nl.

PUPA City Safari Cream eyeshadow, City Safari Gold – €15,30
PUPA City Safari Automatic liner, Blue Lagoon – €14,80
PUPA City Safari Glossy lips, City Safari Sunset Orange – €16,50
PUPA City Safari Lasting color, Red Peony – €6,50
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

Plaats een reactie