PUPA heeft een paar maanden geleden weer een heel leuk product uitgebracht. Namelijk de Desert bronzing powder kit. Deze kit bevat een huge bronzer en een kwast voor het aanbrengen. Dit setje komt in een super leuk etuitje. Ik heb de kleur 05 light sun matt ontvangen om voor jullie uit te proberen.


Het etuitje waar de bronzer in komt, vind ik echt super schattig. Ik ben dol op dit soort tasjes, ze zijn super handig om je make-up in te doen voor in je tas. Ik vind de kleur ook erg leuk. Bij PUPA zie je vaak producten in een etuitje komen, dit vind ik echt een pluspunt. Natuurlijk ziet het er ook super leuk uit om cadeau te doen.


Het etuitje bevat dus een huge bronzer (echt huge, groter dan mijn handpalm) en een kwast. Ik kan je al meteen vertellen dat ik totaal niet tevreden ben over de kwast. Heel erg jammer, want het idee is leuk. Ten eerste bleven er maar haren uitvallen, ook toen ik er 100x met mijn hand overheen was gegaan. Ik vind de haren stug en het voelt dus niet fijn om hiermee over je gezicht te gaan. Echt jammer, want het is zo’n handige travel size brush. Het kwastje is wel stevig, maar voor mij is hij te hard.


Light Sun Matt is een mooie licht bruine bronzer zonder enkele vorm van shimmer. Heel erg mooi om mee te contouren. Deze bronzer vind ik heel mooi bij mijn huidskleur. Hij valt niet te erg op, en het ziet er natuurlijk uit als je het aanbrengt. De pigmentatie is, zoals we gewend zijn van PUPA, weer helemaal goed. Er komt veel kleur vanaf en er komt niet te veel poeder vrij. Ik vind dit echt een hele fijne bronzer.

Links de bronzer dik aangebracht, rechts uitgeblend met mijn vinger.

 

Al met al vind ik dit een super leuk setje. Voor de kwast hoef je het niet te doen, maar de bronzer is echt een top product. Het is wel een limited edition, dus je moet er snel bij zijn. Dit kitje kost €23,00. Voor meer informatie kijk op www.pupa.nl.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik heb zelf ook zo’n kitje en ik ben er ook erg tevreden over.
    Ik vind dat je nog aardig lief doet over de kwast, vind ‘m echt bagger. Heel jammer inderdaad 🙁

Plaats een reactie