PUPA komt eind augustus met een nieuwe herfstcollectie, namelijk Folk waves, waarin prachtige producten uitkomen. Ik heb een paar producten mogen ontvangen en ga ze vandaag een voor een bespreken. Van Peru tot aan de Russische steppen met een vleugje jaren 70; welkom in de wereld van folk gemixt met sensualiteit, ongetemde passie, hippie stijl en grafische kleuren.

De producten komen in mooie, kleurrijke doosjes. Iets wat de producten van PUPA altijd hebben, mooie doosjes. Ik vind het echt iets extra’s en luxe uitstralen, dus ik vind dit zeker een toegevoegde waarde.


Hierboven zie je de folk waves luminys pearl oogschaduw in 02 dark brown, de folk waves luminys satin oogschaduw in 801 greige, de folk waves diva’s rouge lipstick in 30 tangerine orange en de folk waves lasting color nagellak in 510 tangerine orange.

Als eerste ga ik het hebben over de oogschaduws.

Er zijn twee soorten oogschaduw, je hebt de luminys pearl, met extra veel glitter en glans en de luminys satin, met een mooie, maar niet te heftige glans. Ik vind de verpakkingen er erg mooi uitzien. Ze gaan goed open en dicht en hebben een leuke vorm. Ze nemen wel veel ruimte in beslag, maar dat is verder geen probleem. Een echt pluspunt van PUPA vind ik toch wel de baked oogschaduws, ik zelf ben dol op baked oogschaduws, meestal geven ze veel beter pigment af dan gewone oogschaduws. Dus dat is zeker een aanrader.


PUPA folk waves luminys pearl – 02 dark brown (€15,50)
Dark brown is een prachtige oogschaduw. Zoals de naam al zegt is hij donker bruin. Er zit een hele mooie shimmer in, er zit goud in, en ook een beetje paars lijkt het. Hij is erg mooi te gebruiken in de crease. Ook voelt de oogschaduw lekker zacht aan en kruimelt vrijwel niet. Hij is goed te blenden en lekker draagbaar.


PUPA folk waves luminys satin – 801 greige (€15,50)
Greige is een satin oogschaduw, hij geeft een mooie zilver/grijze glans af. Ik vind de kleur heel erg mooi, en ook goed draagbaar voor zowel overdag als ’s avonds. Hij voelt net als dark brown heel erg zacht aan, en ook bij deze komt geen extra pigment vrij. Ook deze oogschaduw is echt een aanrader.

Links dark brown en rechts greige. De pigmentatie is super!

Dan ga ik het hebben over de lipstick die ik uitgetest heb.

PUPA folk waves diva’s rouge – 30 tangerine orange (€18,50)

De diva’s rouge lipstick komt in een mooie glanzend zilvere huls. Ik vind de verpakking erg mooi en classy, maar je ziet er wel snel vingers op, wat ik wat minder vind. Verder gaat de huls goed open, en sluit ook goed.

De lipstick is een hele felle rode kleur, met een oranje ondertoon. Een kleurtje die ik nog niet in mijn bezit had. Ik vind het zeker een mooie kleur, maar hij valt wel heel erg op. De lipsticks van PUPA vind ik echt heel erg fijn, ze smeren fijn, ruiken niet raar, en zijn ook nog eens heel erg goed gepigmenteerd. De lipstick blijft vrij lang zitten, maar je moet wel bijsmeren na een maaltijd. Ik vind de kleur erg mooi, zeker naar een feestje zal hij erg mooi staan.

Geswatcht op mijn hand.


Mijn lippen zonder iets.


Met 30 tangerine orange.


Full face foto, met greige over mijn gehele bewegende ooglid, dark brown in de crease en tangerine orange op mijn lippen.

Dan heb ik ook nog een nagellakje om aan jullie te laten zien.

PUPA folk waves lasting colors – 510 tangerine orange (€6,25)
Ik kreeg een mooie nagellak om te laten zien, het is de kleur tangerine orange, en de kleur is heel erg gelijk aan de lipstick. Alleen zit bij de nagellak een meer bruine ondertoon ipv oranje. De nagellak potjes vind ik er altijd erg leuk uitzien bij PUPA ze zijn wel klein (5 ml), maar ze lakken echt super fijn en de dop ligt fijn in je hand. Ook droogt de nagellak vrij snel.

Ik vind de kleur echt heel erg mooi, echt rood/bruin. Ik heb hier twee laagjes op met base- en topcoat. De nagellak blijft zo’n 3 dagen chip vrij, wat ik erg lang vind. Ik ben echt dol op dit kleurtje.

Ik vind de producten uit de folk waves collectie van PUPA dus echt heel erg goed en mooi! De prijzen van PUPA liggen wel iets hoger dan de prijs van drogisterij make-up, maar de producten zijn het zeker waard. Je merkt gewoon dat de kwaliteit erg goed is, en de producten zijn erg fijn. Ik vind dit zeker een aanrader. De collectie is vanaf eind augustus verkrijgbaar en is een limited edition, dus wees er snel bij! Voor meer informatie en verkooppunten kijk op www.pupa.nl.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Wauw, leuke spulletjes allemaal! Ziet er allemaal erg goed uit! Die lippenstift en nagellak (vooral die nagellak) vind ik echt leuk ^^.
    x

  2. De proucten van Pupa zijn erg mooi, vooral de nieuwe Pupa makeup collectie, de Pupa nagellak blijft ook erg lang zitten.

Plaats een reactie