Voor Pupa (www.pupa.nl) mocht ik een aantal producten uittesten. Te beginnen met deze baked eyeshadow. Ik ben zeer benieuwd naar de producten van Pupa want ik heb ze nog nooit gebruikt.

Isn’t it pretty? Lees snel verder!

Ik vind de verpakking chique, bruin met goude letters vind ik wel mooi. Het doosje gaat makkelijk open dus je hoeft niet hard te duwen of trekken. Dan de kleur, wauw, ik hou echt van donker blauw, het is zo mooi al zou ik het niet zo snel overdag dragen, maar naar een feestje is prima. Ik vind de oogschaduw zelf gewoon ‘eye candy’. Maar toen ging ik hem swatchen en omg, wat een pigment! Natuurlijk verwacht ik dit wel van een merk zoals Pupa maar dan nog, het is heel mooi! Ik ben zeer tevreden met deze oogschaduw en ik zou hem zeker aanraden. De oogschaduw is verkrijgbaar in 4 kleuren: 01 Bronze, 02 Burnt Copper, 03 Turquois en 04 Intense Blue, die laatste heb ik dus mogen testen. Ik vind de zomer collectie van pupa erg mooi en zeker zijn geld waard. Deze oogschaduw is echt een aanrader. Hij kost €14,50 en je kunt hem verkrijgen bij de pupa verkooppunten in jou buurt, kijk op www.pupa.nl voor meer informatie.

Pretttyyy, deze swatch is droog aangebracht dus ik denk dat de kleur met basis of water nog veel mooier is!

Ik zou zeker even naar deze oogschaduw kijken als je bij pupa bent.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

Plaats een reactie