PUPA komt met een nieuw product in hun vaste assortiment, namelijk de Luminys touch, een highlighter voor het gelaat. Het product zou donkere kringen moeten verminderen en de huid helderder maken. Het is een soort concealer/highlighter. Ik testte dit nieuwe product voor jullie uit.


Het product komt in een glanzende/zilvere huls. Ik vind de producten van PUPA er altijd wel luxe en mooi uitzien, zo ook dit product. Achterop zit een zwart stukje, als je daar op druk komt het product er bij het kwastje uit. Het druk systeem werkt wel goed, maar pas wel op dat er niet te veel uitkomt, want dat is niet prettig en zonde van het product.

Het product heeft dus een kwastje, wat erg stevig en zacht is. Het werkt op zich best fijn, alleen wordt na een tijdje het kwastje wel vies. Volgens PUPA kun je verschillende kanten op met dit product, je kunt bijvoorbeeld donkere kringen corrigeren, het kan gebruikt worden als oogschaduw basis, je kunt je gezicht ermee highlighten, de lippen ermee benadrukken en een frisse helderheid toevoegen aan de bestaande make-up. Ik moet heel eerlijk zijn, ik vind dit product niet echt een highlighter, meer een concealer. Het dekt goed donkere kringen, en geeft je zeker een frisse uitstraling, maar echt highlighten doet hij niet. Als ik hem op mijn jukbeenderen aanbreng, zie ik hem gewoon niet, zelfs niet in het licht. Dat is dus erg jammer. Als oogschaduw basis vind ik hem niet heel erg fijn, vooral omdat hij mijn oogschaduw laat creasen. Ik vind het dus een fijne concealer, maar voor meer zou ik hem niet gebruiken.

Boven zie je hoe het product eruit komt, en onder zie je hoe het eruit ziet als het uitgesmeerd is.

Pluspunten:

 • Mooi uiterlijk
 • Werkt goed als concealer
 • Laat donkere kringen oplichten
 • Leuk systeem
 • Fijn kwastje
Minpunten:

 • Niet echt te gebruiken als highlighter of oogschaduw basis
 • Kwastje wordt op een gegeven moment vies
 • Prijs (€15,95)

De luminys touch is dus een fijne concealer, maar meer is het niet. Er zijn 3 kleuren verkrijgbaar, 01 luminous ivory, 02 luminous sand en 03 luminous peach. De luminys touch van PUPA is vanaf half juli verkrijgbaar, hij zit in het vaste assortiment. Hij zal €15,95 gaan kosten. Voor verkooppunten en meer informatie kun je kijken op www.pupa.nl.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

 1. Ik heb hem ook, en inderdaad. Het is meer een concealer dan een highlighter,
  en absoluut geen oogschaduwbasis haha!

 2. mwah, loop er nog niet echt warm voor. En voor een concealer vind ik hem echt heel duur, heb ook niet echt een groot budget maargoed..

Plaats een reactie