Magnetische nagellak, het is al wat langer bekend, maar erg succesvol is het nog niet geweest. PUPA wil hier verandering in brengen en komt met leuke nail art kits op de markt. Namelijk de Magnetic Nail art kits. Ik mocht voor jullie een bruine kleur uittesten.

Het setje komt in een mooi doosje, zoals we gewend zijn van PUPA.

Op de achterkant staat nog in het kort omschreven hoe je het moet gebruiken, erg handig!

Het setje bevat één nagellakje (je hebt verschillende kleuren) en twee magneten, een horizontale en een diagonale. Je hebt alleen deze twee magneten, geen andere ‘vormpjes’. Maar hoe werkt dit nou? Je brengt eerst een laagje nagellak aan, en houdt dan de magneet erboven (let op, niet er tegenaan, dat verpest de nagellak). Hou hem op een afstandje, de magneet is sterk genoeg om zijn werk te doen. Hou hem zo’n 10 seconden erboven, dat is genoeg om een duidelijk patroon te krijgen. De magneet is heel sterk, ik heb weleens magnetische nagellak van andere merken geprobeerd, maar daar was de magneet helaas altijd te slap voor. Daar heb je bij PUPA gelukkig geen last van. Al na 10 seconden zie je een duidelijk patroon, echt heel gaaf!

Hierboven zie je de diagonale strepen, ik vind het effect echt super vet, en ook de kleur vind ik erg mooi! Er zit een lichte shimmer in de nagellak, die je overigens ook gewoon zonder effect kan dragen. Ik ben zeker fan van dit effect, vind het heel mooi staan.

 


De horizontale strepen vind ik ook heel mooi, en ook deze magneet werkt, zoals je kunt zien, erg goed! Ik vind het heel erg mooi dat zowel bij de horizontale als bij de diagonale strepen, de strepen een lichtere kleur krijgen. Echt een aanrader!

Ik vind dit setje van PUPA zeker een aanrader, dit is wat mij betreft de beste magnetische nagellak die nu op de markt is. De magneten zijn sterk genoeg, en het effect is heel erg mooi. Het is overigens ook simpel en snel gedaan. Er zijn 9 verschillende kleuren verkrijgbaar, je krijgt er twee magneten bij. De magnetic nail art kit is vanaf nu verkrijgbaar, maar is wel een limited edition. Hij kost €9,95 wat ik een prima prijsje vind voor een goed setje! Voor meer informatie kun je kijken op www.pupa.nl.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Wat een leuk effect! Doet me eigenlijk denken aan de vacht van een dier, haha. (Ik ben raar, ik weet het!)

  2. Gaaf effect! :mrgreen: Bij mij werkte het magneetje van Essence toen der tijd niet zo mooi als PUPA bij jou!

Plaats een reactie