Ik ben dol op PUPA. Zo. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Ik vind PUPA een fijn merk. Naar mijn mening hebben ze kwalitatief goede producten. Vandaag laat ik jullie een multiplay oogpotlood van PUPA zien, in de kleur 08 Basic Brun.
 photo Untitled2773_zpsc754bc94.png
PUPA verpakkingen zijn altijd strak en mooi. Zo ook bij een simpel oogpotlood.
 photo Untitled2774_zpse28bc06b.png
Een reden dat ik de oogpotloden van PUPA zo fijn vindt, is dat ze zacht zijn. Daardoor zijn ze een beetje creamy en geven ze goed kleur af. Daardoor kun je ze ook mooi vervagen als je ze op je ooglid gebruikt. Ook geven ze kleur af op de waterlijn, wat soms niet het geval is bij oogpotloden.
 photo Untitled2775_zps225e45cd.png
De multiplay oogpotloden zijn goed gepigmenteerd en fijn in gebruik. Je kunt ze trouwens ook gewoon prima slijpen, daarvoor gebruik ik gewoon een puntenslijper speciaal voor oogpotloden.
 photo Untitled2776_zps3f1faa9e.png
De kleur is een beetje lastig te omschrijven. Ik zou het zelf bruin/taupe/grijs omschrijven. Het kleurtje is prima te combineren bij een dagelijkse look. Voor de dames die zwart een té harde kleur vinden op hun ogen, is dit een prima vervanger. Door de bruine kleur krijgen je ogen een wat zachtere uitstraling.
 photo Untitled2777_zps3ea7e410.png
Ik vind het oogpotlood het mooiste op mijn ooglid in combinatie met een neutrale look. Daardoor springt het kleurtje er toch een beetje uit. De kwaliteit vind ik echt reuze fijn. Hij geeft goed af, blijft goed zitten en je kunt hem ook goed blenden.

Ik ben fan van de PUPA Multiplay oogpotloden. Natuurlijk zijn er ook nog een heleboel andere kleurtjes verkrijgbaar. Het oogpotlood is onder andere verkrijgbaar bij pupa-makeup.nl.

 

PUPA Multiplay eye pencil, 08 Basic Brun – €12,25
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Mooie kleur heeft het potloodje 🙂 Ik heb nog nooit iets van PUPA gekocht, misschien toch maar eens doen 😉

  2. Mooie kleur! Lijkt me een fijn product. Ik heb alleen saaie bruin-zwart en groene potloden 🙂

Plaats een reactie