Crackle, het is al weer een tijdje bekend maar nog steeds hartstikke leuk. PUPA heeft ook een aantal verschillende crackle setjes in hun assortiment. Eentje daarvan is de kleurencombinatie pink purple, waar ik vandaag wat meer over ga vertellen.

Het crackle setje bevat twee lakjes (een basis kleur en de crackle) en komt in een mooi doosje.

Op de achterkant van het doosje, staat nog even in het kort duidelijk uitgelegd hoe het precies werkt. Ik vind dit echt heel erg handig, het is vooral fijn voor mensen die nog geen ervaring hebben met deze techniek.

Ik heb dus de kleur pink purple. Ik heb een mooie roze, shimmery basis kleur, die je trouwens ook gewoon kunt gebruiken zonder de crackle. En ik heb een paarse crackle, een super leuk kleurtje voor een crackle vind ik zelf, die je zeker ook nog met andere basis kleuren kunt combineren. Ik vind zo’n setje altijd leuk, want de kleuren zijn goed op elkaar afgestemd.


De basislak lakt erg fijn, mooi en zonder strepen. Ik vind de lakjes van PUPA altijd super fijn. Zoals je ziet zijn ze niet heel groot, ze bevatten 5 ml, maar ik zelf doe daar heel erg lang mee. Ik vind dit een mooi lief kleurtje. De crackle lakt ook erg fijn, en ‘crackt’ goed. Je ziet hem al meteen cracken en hij droogt mat op, ik zelf vind het glanzend mooier, dus breng ik er meestal een top coat over aan. Crackle nagellak blijft altijd langer zitten, dan gewone nagellak, en ook deze blijft zeker een paar dagen mooi. Echt een pluspunt.


Ik vind de kleurencombinatie heel erg mooi, en zoals je ziet ‘crackt’ de nagellak erg goed.


Er zijn nog veel meer kleurencombinaties, zo heb je Silver & Grey blue, White & Taupe, Silver & Grey violet, Light blue & Lilac en de bestseller van 2010 Silver & Black. Dit setje kost €12,50 wat ik een prima prijs vind voor een nagellakje en een crackle. Het is helaas wel een limited edition en is nu verkrijgbaar. Voor verkoopinformatie kun je terecht op www.pupa.nl.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Leuke kit is het he!
    Grappig dat je kunt zien dat de manier van aanbrengen effect heeft op het cracken, hij crackt bij iedereen weer net een beetje anders

Plaats een reactie