Nail Art Bubbles, ook wel bekend als Nail Caviar is inmiddels een bekende term geworden op beautygebied. Bolletjes die je op je nagellak kan doen en zo een luxe effect geeft. Ik kende het al langer, maar had er zelf nog geen ervaring mee. Tot voor kort. PUPA brengt namelijk de Nail Art Bubbles op de markt. Zes setjes met verschillende kleuren. Natuurlijk was ik benieuwd!
 Untitled2434.png
Zoals we gewend zijn van PUPA zitten de producten weer in een mooi doosjes. Het kitje bevat een nagellak, gekleurde bolletjes en een schaaltje die de overige bolletjes opvangt. Ik heb de kleur Violet.

 Untitled2435.png
Op de achterkant staat duidelijk uitgelegd hoe je de bolletjes het beste kan aanbrengen. Ik heb het dan ook op bovenstaande manier gedaan.

 Untitled2436.png
Het kitje bevat dus drie dingen. De nagellak, de bolletjes en het schaaltje. Het schaaltje werkt echt heel erg handig. Terwijl je de bolletjes over je nagellak strooit, houd je dit schaaltje eronder. Omdat dat hoeken puntig zijn, kun je de overige bolletjes die niet gebruikt zijn weer super handig in het flesje terug doen!

 Untitled2437.png
Ik breng eerst een base coat aan ter bescherming van mijn nagels. Daarna lak ik mijn nagels met één laagje nagellak. Vervolgens breng ik een tweede laagje nagellak aan op de nagel(s) waar ik de bolletjes wil hebben. Ik wacht heel even en gooi dan de bolletjes erover. Vervolgens druk je ze voorzichtig aan en wacht je tot je nagellak hard wordt. Je kunt de overige bolletjes weer terug doen en heb je dus super gave bolletjes, ook wel kaviaar genoemd, op je nagels!

 Untitled2438.png
Het is echt super simpel en snel gedaan. Het geeft een heel tof effect. De kleur van deze nagellak vind ik super mooi. Hij is een beetje donkerpaars. De bolletjes daarentegen zijn wat rozer, violet kleurig, waardoor het extra mooi in het licht is. Tot mijn verbazing blijven de bolletjes ook nog eens heel goed zitten. Zodra de nagellak is uitgehard zitten de bolletjes vast en bewegen ze niet meer. Natuurlijk verlies je af en toe wel een bolletje maar ze vallen er niet super snel af.

 Untitled2439.png
De bolletjes voelen helemaal niet gek aan op je nagel. Ik heb er overdag geen last van. Ik vind de bubbles echt super tof. Natuurlijk kun je het op meerdere nagels aanbrengen, maar door het op één nagel per hand te doen vind ik het een extra leuk effect geven. Het geeft een mega gaaf effect en is natuurlijk helemaal leuk voor de feestdagen die eraan komen! Ook de kleur vind ik prachtig, maar ik ben nou eenmaal een groot fan van paars.

 

Naast Violet is er ook nog Black, Blue, Multicolor, Grey en White. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je kijken op www.pupa.nl.

PUPA Nail Art Bubbles, Violet – €12,95

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Aaahw ja, je ziet hem vaker langskomen! Ik vind hem echt supercute en het ziet er leuk uit. Ik vind de multicolor versie zelf het mooiste, ook al is paars mijn lievelingskleur haha. De bolletjes lijken me echt heel funny om op te hebben, maar ik denk dat ik het na 1x niet meer gebruik omdat ik het dan niet meer zo leuk vind of zo. Maar voor een keertje is het tof! 😀

  2. Ik had laatst die van ciaté bijna gekocht, maar denk toch dat ik liever voor PUPA ga 🙂

  3. Vind ze erg leuk en leuke kleur! Weer eens wat anders dan de standaard kleuren… Toevallig geef ik een setje weg van het merk Anny!
    Niet om reclame te maken hoor 😉

  4. Het ziet er zó leuk uit. Ik vond de combinatie roze en gekleurde bolletjes heel leuk maar deze is ook erg leuk! Liefs, Esmée

  5. Ik vind ze erg gaaf, ik ga eens eBay doorspitten misschien dat daar ook zoiets verkopen maar toch voor een iets zachter prijsje!

  6. Ik vind het een erg leuk effect.

    Zelf zou ik het alleen nooit kopen, omdat ik het zonde vind om het heel mooi aan te brengen op mijn nagel(s), terwijl het de dag erna niet meer te vinden is op mijn nagels. Is misschien wel leuk voor kerst of oud&nieuw. X

Plaats een reactie