PUPA heeft twee van hun bestseller producten in een setje gedaan. De pupalash kit. Deze kit bevat de pupalash mascara en een mini multiplay pencil. Mascara en oogpotlood, ik gebruik ze dagelijks, dus was ook erg benieuwd om deze uit te testen.


De pupalash kit komt in een super cute etuitje, met daaromheen een kartonnetje met product informatie. Ik vind dit echt een super leuke manier van verpakken, want het etuitje kun je ook nog voor andere dingen gebruiken, het is ook handig om mee te nemen!

Het etuitje bevat een zwarte mascara en een zwart oogpotlood. Ik vind de verpakkingen van beide producten erg mooi. De mascara is zilver, en heeft een mooie strakke verpakking. Het oogpotloodje vind ik ook mooi, aan een kant zit het potloodje en aan de andere kant een smudger, erg handig om mee te nemen!

Ik ga de producten een voor een behandelen, en begin met de mascara.


PUPALASH Mascara – 01
Zoals ik al vertelde vind ik de verpakking van deze mascara mooi en strak. Het borsteltje ziet er vrij normaal uit. Ik vind het borsteltje fijn aanbrengen, hij scheidt mijn wimpers goed en laat geen dikke klonters achter. Deze mascara verlengt mijn wimpers en laat ze voller lijken. Ze worden mooi zwart en opvallend. Ik ben echt dol op deze mascara, en sinds ik hem heb gebruik ik hem iedere dag. Zeker een aanrader voor volume en zwarte wimpers!

 


Mini multiplay eyeliner – 09
Naast de mascara zat dit mooie zwarte oogpotloodje in het setje. Het oogpotlood heeft ook een smudger aan de achterkant, wat erg handig is om een smokey eye look te maken. Het is ook handig om mee te nemen. Het oogpotlood is heel erg zwart en heeft een goed pigment. Ik vind hem lekker smeuïg en zacht, maar niet zo erg dat hij van je waterlijn afglijdt. Hij is dus ook goed te vervagen met de smudger en geeft goed zwart af op je waterlijn. Ik ben fan!

Links gewoon, rechts vervaagd met de smudger.

 

Ik heb de mascara en oogpotlood ook nog even aangebracht op mijn oog.

Mijn oog zonder iets.


Met de mascara en het oogpotlood!

 

Ik ben dol op deze producten en gebruik ze beide iedere dag. Ik vind het heel slim gedaan dat ze deze producten in een setje hebben gedaan, want zo zijn ze goedkoper en je hebt twee fijne producten. Ook krijg je er een leuk etuitje bij. De PUPA pupalash kit is een limited edition en ligt nu in de winkels, het setje kost €17,50. Voor meer informatie kun je terecht op www.pupa.nl.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. ik denk dat de mascara niet echt mijn ding is gezien het dikkere borsteltje maar het potloodje ziet er wel goed uit 😀

Plaats een reactie