Voor pupa mocht ik een aantal producten uittesten, waaronder deze lipglosses. Toen ik de kleurtjes zag was ik zeer benieuwd, ze zijn nogal fel in het flesje(?) zelf.

Benieuwd? Lees snel verder!

Ten eerste het uiterlijk, ik vind het uiterlijk heel mooi en chique ogen. Je kunt wel zien dat pupa een wat duurder merk is, met kwaliteit. De lipglosses zelf zijn heel erg fijn, ze hebben een fijn kwastje waardoor je heel precies kunt werken. De kleuren zijn ook heel mooi en draagbaar voor overdag. De plakken een beetje maar dat is niet erg want dan blijven ze langer zitten. Ze hebben geen storende geur en er zitten mooie mini glitters in de lipgloss. Ik vind deze lipgloss zeker fijn! Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren: 01 Sunny Orange, 02 Golden Sand en 03 Hot pink. De laatste twee heb ik dus.

Vooral de roze kleur vindt ik erg mooi!

Deze lipglosses kosten €15,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten van pupa, voor meer informatie kijk op www.pupa.nl.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie