Dit masker heb ik al een hele tijd in mijn bezit maar was er nog nooit aan toe gekomen om hem uit te proberen. Ik heb deze gekocht toen ik in de shopping outlet in Roosendaal was. Hij was ongeveer €0,85 cent, want je kon 3 maskers kopen voor €2,50. Nou voor die prijs kon ik hem wel uitproberen.


Op de verpakking staat dat het masker zich vanzelf opwarmt, dus ik was erg benieuwd, dit soort maskers had ik nog nooit geprobeert.
Gebruiksaanwijzing:
– Maak je gezicht schoon met warm water en laat je gezicht vochtig.
– Breng het masker gelijkmatig aan op je gezicht en in je nek.
– Laat het 15-20 minuten intrekken.
– Spoel het daarna af met lauw water.

Zoals altijd zat er weer veel te veel in een pakje. Ik kon er makkelijk 2 gezichten uit doen, maar dat vind ik altijd zo kliederig dus ik denk ik doe hem gewoon lekker dik op. Het probleem begon al toen ik een beetje masker in mijn mond kreeg, gatverdamme. Voor de rest rook hij dus helemaal niet naar abrikoos. Toen het masker er eindelijk op zat ging ik dus maar wachten, maar na 5 minuten voelde ik nog steeds geen opwarming of zo iets. Toen ging het masker ook nog eens druppen, op mijn witte shirt, die dit masker nu bedankt voor roze vlekken. Hij werd totaal niet hard en ik had het gevoel dat er helemaal niks veranderde. Na 10 minuten heb ik hem er maar afgehaald omdat hij nog steeds bleef druppen. Toen ik hem eraf haalde met water kwam er ook nog een deel in mijn oog wat ontzettend prikte. Het enige wat ik er aan over heb gehouden is een hoop zooi, een verpest shirt (hopelijk gaat het eruit in de was) en tijdverspilling. Nee dit is dus zeker geen aanrader. Gelukkig was hij maar €0,85 dus dat is geen rib uit mijn lijf. Maar nee koop alstublieft nooit dit masker, bespaar jezelf een hoop moeite en gedoe.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. ik heb deze ook en heb er nooit problemen mee gehad !
    ligt dus blijkbaar ook per persoon eraan (:

  2. Jammer!! ik heb dit masker namelijk nog liggen.. Wou hem vandaag gaan gebruiken..

  3. jammer 🙁
    hopen maar dat de andere maskers van dit merk wel goed zijn, heb nog 1 andere liggen! 😛

Plaats een reactie