Al een tijdje test ik de Remington Sleek & Curl-tang. Met deze tang is het mogelijk om zowel je haar te stijlen als te krullen. Hoe ideaal is dat?! Eigenlijk krul ik altijd alleen maar mijn haren, omdat ik geen goede stijltang had, maar dat is met deze tang verleden tijd. Met deze tang kun je oneindig veel kapsels creëren. I like it!


Als je de verpakking opent zit de tang stevig verpakt. Dat is vooral belangrijk als je hem met de post opgestuurd krijgt. Naast de tang bevat de doos een cd-rom met tutorials hoe je bepaalde kapsels creëert, super leuk! Daarnaast bevat hij een handleiding en een beschermhoes.


Ik vind de vormgeving van de tang heel mooi. Hij is vrij slank en heeft een zwart met goud/brons uiterlijk. De tang is echt mega duidelijk. Er zitten drie knoppen op: + (voor een hogere temperatuur), – (voor een lagere temperatuur) en een aan/uit knop.


Verder heeft de tang nog een slot. Hiermee kun je hem vergrendelen zodat de tang niet open staat. Echt ontzettend handig. De snoer is trouwens draaibaar, wat ook echt een pluspunt is. Zo raak je nooit in de knoop met je snoer.


Wat ik vooral erg fijn vind aan deze tang is dat hij keramische platen bevat. Dit is zoveel beter voor je haar dan stijltangen die dit niet hebben. Dit zorgt er namelijk voor dat je haar niet mega erg beschadigd. De laagste temperatuur van de tang is 150 graden. De temperatuur loopt tot 230 graden, en dat is echt warm zat om dik haar te stijlen of krullen. Ik zelf zet hem meestal rond de 190/200 graden, maar ik heb dan ook heel erg dun haar.


Maar wow, het stijlen met deze tang gaat zo gemakkelijk! Ik stijlde vroeger met een stijltang van de kruidvat, die echt niks waard was. Dat ging zo stroef. Toen ik deze voor het eerst gebruikte was ik gewoon verbaasd om het gebruiksgemak. Stijlen is zo simpel! Eerst doe ik de onderste laag om daarna de rest van mijn haar te stijlen. Ik denk dat ik binnen een kwartier helemaal klaar ben. En het wordt ook mega goed stijl. Daarnaast blijft je haar ook de hele dag stijl. Bij mij was het zelfs zo dat het de dag erna ook nog redelijk stijl was. Ik heb niet het gevoel dat de tang mijn haar beschadigd.


Het krullen met deze tang moest ik even onder de knie krijgen. Aan de onderkant van de tang zitten een soort inhammen, als je hier dan je haar overheen haalt tijdens het krullen, gaat het gemakkelijker. Ik ben het niet gewend om met zo’n ‘platte’ tang mijn haar te krullen. Maar toen ik dit eenmaal onder de knie had, ging dit eigenlijk ook vanzelf. Hij maakt mooie, grove krullen.


Bij de tang krijg je deze hoes. Daar kun je de tang super makkelijk indoen als je hem ergens mee naartoe neemt.


Aan de andere kant kun je gemakkelijk de snoer plaatsen. Zo hoef je er dus ook niet bang voor te zijn dat deze breekt.


Mijn haar zonder dat ik er iets aan gedaan heb.


Mijn haar gestijld met de Remington Sleek & Curl tang.

 photo Untitled80_zpsf9d5a37c.jpg

 photo Untitled81_zpse3e81283.jpg

 photo Untitled82_zps7ea74ad4.jpg
Mijn haar gekruld met de Remington Sleek & Curl tang.


Zoals je misschien wel kan lezen ben ik razend enthousiast over deze stijl & krultang. Het is echt een ideale tang om mee te nemen omdat het eigenlijk twee tangen in één zijn. De Remington Sleek & Curl stijltang S6500 is te koop bij Fonq.nl. Daar kost hij €45,95. Wat leuk is, is dat je nu een gratis Remington borstel erbij krijgt als je de tang koopt, tip dus!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Die tang wil ik echt al heel lang hebben maar heb op dit moment ook een goeie andere Remington krultang dus vind het nog geen must. Hij is nog wel steeds prachtig.

  2. Wat een mooi resultaat. Ik heb zelf ook al een aantal jaar een remington stijltang, ik ben daar ook erg blij mee.

Plaats een reactie