Zoals jullie al konden lezen mocht ik 2 spulletjes uittesten voor www.cosmobrands.nl. Ik heb ze nu al een paar dagen gebruikt en kan je zeggen dat ik ze erg fijn vind.

– Rimmel professional liquid eyeliner, nr 001 ebony black.
– Rimmel full volume liquid lipcolour, nr 070.

Als eerste de eyeliner, ik vind de verpakking mooi, het oogt niet goedkoop maar ook niet echt duur. De eyeliner heeft een heel dun kwastje, waardoor je dus een dun lijntje kunt zetten maar je kunt hem ook steeds dikker maken, het is wel een kwastje wat oefening nodig heeft, want in een keer lukt het niet goed. Het geeft een goede zwarte lijn af en blijft vrij lang zitten, een schooldag overleeft hij sowieso. Het is opzich best moeilijk om een recht lijntje te trekken omdat het kwastje erg dun is. Maar ik vind deze eyeliner zeker het proberen waard!

En dan hebben we natuurlijk nog de lipgloss! Hier ben ik echt hele tevreden over. Hij heeft een fijne applicator, namelijk een kwastje. Deze lipgloss doet me een beetje denken aan de dazzleglass van MAC. Niet de kleur ofzo, maar de geur, substantie en het kwastje! Erg fijn dus en zeker een aanrader want dit is een stuk goedkoper. Ik heb een vrij donkere kleur gekregen, maar dat vind ik niet erg. Ik vind dit vooral mooi om op te doen als je naar een feestje gaat, de lipgloss blijft heel lang zitten, met drinken overleeft hij het wel. Ik vind de geur lekker en niet storend en hij is een beetje plakkerig maar daardoor blijft hij ook beter zitten. Ik vind het uiterlijk van de lipgloss een klein beetje goedkoop ogen, door de rode dop. Maar het is wel mooi! Ik denk dat je deze lipgloss wel in je stash moet hebben, vooral omdat hij erg fijn en goedkoop is.

Ik ben dus zeer tevreden over deze producten, helaas kan ik ze op dit moment niet op de site vinden maar en staan nog genoeg andere leuke dingen op! De moeite waard dus, surf snel naar www.cosmobrands.nl

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Die lipgloss is mooi! =)

    Wilde je ook nog even veel succes wensen met je website, je staat bij mij al bij mijn favorieten, dus ik blijf je zeker volgen!
    Succes!

    x

Plaats een reactie