Al een hele tijd heb ik een Colorburst Lipbutter van Revlon in huis, maar ik had hem nog nooit echt geprobeerd. Toen ik laatst in London was heb ik er twee kleurtjes bijgekocht. En sinds ik ze getest heb, ben ik hooked! Waarom? Dat lees je vandaag.

Allereerst wil ik even zeggen dat ik de verpakkingen echt heel leuk vind. De gekleurde doppen zijn handig, want zo kun je ze goed uit elkaar houden als je er meerdere hebt.


Ik heb de volgende drie kleuren: Peach Parfait, Berry Smoothie en Macaroon. Deze drie kleuren vind ik het mooiste uit de hele collectie Lipbutters. De lipbutters voelen echt ontzettend zacht aan, de naam zegt het eigenlijk al, het is net boter voor je lippen. Het product houdt eigenlijk in dat het een lipbalm is maar dan met extra veel kleur. Zo lijkt het dus gewoon alsof je een lipstick draagt en ondertussen hydrateert het je lippen ook nog eens. Ik kan dit ook zeker beamen. De lipbutters verzorgen mijn lippen en tegelijkertijd lijkt het net alsof ik gewoon een lipstick op heb! De lipbutters ruiken prettig en brengen fijn aan. Op mijn lippen zijn ze zacht. Natuurlijk moet je ze af en toe wel even bijwerken, want echt mega lang blijven zitten doen ze helaas niet.


Peach Parfait is, zoals de naam al zegt, een peachy kleurtje. Hij is vrij nude en bevat een lichte shimmer. Berry Smoothie is een knalroze kleur, maar niet te opvallend. Macaroon is een mooie donker roze kleur die naar rood neigt. Deze is het opvallendste van allemaal.


Hier draag ik alle kleuren. Linksboven zie je Peach Parfait, daarnaast zie je Berry Smoothie en linksonder is Macaroon. Berry Smoothie en Macaroon zijn beide opvallend. Het verschil is dat Berry Smoothie een roze ondertoon heeft en Macaroon een rode. Peach Parfait is vrij neutraal en is dus geschikt om de hele dag door te dragen. Ik vind alle kleuren heel mooi, ze zijn allemaal anders.


Ik ben fan van de Revlon Colorburst Lipbutters. Ze zijn mooi, brengen aan als lippenbalsems, voelen als lippenbalsems, verzorgen als lippenbalsems maar geven toch kleur af! En hoe! Je kunt de kleur heel gemakkelijk opbouwen. Revlon wordt vaak verkocht bij zelfstandige parfumerieën in Nederland. Daarnaast is het in het buitenland te koop of op verschillende online webshops.

Revlon Colorburst Lipbutter, Peach Perfait – €10,50
Revlon Colorburst Lipbutter, Berry Smoothie – €10,50
Revlon Colorburst Lipbutter, Macaroon – €10,50
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Ik zat al een tijdje naar de oranje/koraal kleur uit de collectie te staren, misschien toch maar eens de gok wagen. xxx

  2. Mooi! ik vind de kleuren wel wat op elkaar lijken. Ik heb er maar 1tje en dat is ‘Strawberry shortcake’

  3. Leuk! Ik heb sinds twee dagen de kleur Sweet tart. Ook super mooi (:

  4. Deze wil ik! Binnenkort enkele aankopen want ik ben dol op lipbutters en zeker als ze een mooie kleur afgeven…

Plaats een reactie