Ik hou van lipstick. Lipstick is een van mijn favoriete beautyproducten. Het maakt je look helemaal af. Laatst kwam ik bij een budget winkeltje hier Revlon lipsticks tegen. Ze waren flink afgeprijsd omdat ze blijkbaar uit het assortiment gaan. Natuurlijk kon ik het niet laten om een aantal kleurtjes mee te nemen.
 Untitled2604_zps6ab7295f.png
Allereerst vind ik de hulzen echt prachtig. Ze ogen luxe en het is handig dat de kleur om de dop weergegeven is. Handig als je er meerdere hebt!
 Untitled2605_zpscc0b765b.png
Ik ben niet super bekend met het merk Revlon. Het wordt maar op verschillende plaatsen verkocht in Nederland. Ik heb er wel een aantal producten van en die vind ik erg fijn.
 Untitled2606_zps7dd2718c.png
De vier kleuren die ik meenam zijn Plum, Soft Rose, Hazelnut en Crimson. Alle vier heel anders van kleur.
 Untitled2607_zps4d8ef6f4.png
De lipsticks voelen ultra zacht aan als je ze op je lippen aanbrengt. Ze zijn heel erg goed gepigmenteerd en blijven prima zitten. Ook heb ik het idee dat ze mijn lippen verzorgen, iets wat ik erg fijn vind als lipsticks dat doen. Ze hebben niet echt een opvallende geur. Ze zijn lekker creamy en enkele kleurtjes bevatten een mini shimmer.

 Untitled2608_zps7a1aed20.png
Plum is een donker rode/paarse kleur met een lichte shimmer erin. Soft Rose is een prachtige roze kleur. Hazelnut is een beetje beige met shimmer erin en Crimson is een mooie rode kleur.

 Untitled2609_zps4e4245d6.png
Plum, Soft Rose, Hazelnut en Crimson.

 Untitled2610_zpsf7e4b2f1.png
Ik vind ze alle vier heel mooi, maar mijn favoriet is toch wel Soft Rose. Een lekker draagbaar kleurtje en toch opvallend!

 Untitled2611_zps9976cc92.png
Full face foto’s met de lipsticks! Welke vind jij het mooist?

 

Ik ben fan van de Revlon Colorburst lipstick. Ik vind het jammer dat ze eruit gaan, want ze zijn erg fijn. Ik denk zelfs dat ik hier de volle prijs (al weet ik niet precies hoeveel die is), er ook wel voor betaald had. Ik kocht ze bij het winkeltje ‘budget’ in Eindhoven.

Revlon Colorburst lipstick – €2,99 per stuk

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

27 reacties

  1. Soft rose vind ik ook de mooiste, ik ga denk ik ook eens zoeken bij mij in de buurt 🙂 x

  2. Bij de Big Bazar verkopen ze ze ook! Heb er al vaker bij staan kijken maar twijfelde erg. Dat roze kleurtje vind ik ook erg mooi 🙂 Nu weet ik in elk geval welke ik moet kopen als ik er eentje wil 😀

  3. Soft Rose is inderdaad super mooi!! Staat je goed lieverd. Mooi artikeltje dit.. compliment! 🙂 xx

  4. Revlon colorburst lipstick zijn zo fijn, ik heb er ook één (hier gewonnen haha).. ^^ Ze staan je allemaal mooi maar soft rose vind ik ook het allermooist! 😀

  5. Oh wauw ze zijn wel erg mooi. Hoop dat ik een keer Revlon lipstick tegenkom want ik wil er dolgraag wel een paar bemachtigen! Mooie swatches btw. :mrgreen:

  6. My goooood, ze staan je echt heel erg mooi en ik vind ze echt heel tof! Me like, Soft Rose is echt heel erg mooi, ah wauw, en ze staan je echt keigoed! En 2,99 fffffffuck, dat is cheapass. Heb je goed geflikt Danique. ^^

  7. De laatste kleur kan je ook écht heel goed hebben! Fijne kleurtjes & fijn ook dat ze je lippen erbij verzorgen, dat is altijd zo’n pluspunt!

Plaats een reactie