Revlon is een merk wat over het algemeen wat lastiger verkrijgbaar is in Nederland. Maar sinds kort niet meer. Oude collecties van Revlon worden namelijk verkocht bij Big Bazar en Budget. Ik nam wat leuke producten mee.

Op de foto zie je de volgende producten: Revlon Super Lustrous lipgloss in Cherries in the Glow, Revlon Colorstay eyeshadow in Coffee Bean en Revlon Molten Metal eyeshadow in Onyx/Jade.


Allereerst ga ik jullie wat vertellen over het Colorstay eyeshadow palette in de kleur Coffee Bean. Ik nam dit palette mee vanwege de bruintinten (dûh). Eigenlijk is dit een heel basic palette met alledaagse tinten. Het palette is niet super groot waardoor het handig is om mee te nemen. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik de verpakking er een beetje goedkoop vind uitzien. Misschien komt dat ook door het ruitje op de oogschaduw die ik niet mega spectaculair vind. Maar dat terzijde! De kleuren daarentegen zijn namelijk heel erg mooi en hebben een prima pigment. Er komt goed kleur van af. Er zitten drie matte kleuren in het palette en een kleur die een beetje metallic is. Ze brengen fijn aan en zijn goed met elkaar te combineren.


Hier zie je alle kleuren naast elkaar. Zoals je kunt zien heeft de derde kleur een beetje een metallic glans. Alsnog is hij heel goed draagbaar voor een dagelijkse look. Ik vind de kleuren heel erg fijn.


Daarnaast kwam ik ook deze baked duo-oogschaduw tegen. Het is de Molten Metal eyeshadow in Onyx/Jade. Zoals je aan de naam al kunt lezen zijn dit oogschaduws met een metallic finish. Hierdoor heeft de oogschaduw dus extra veel shimmer en glans. Baked eyeshadow kun je zowel droog als nat aanbrengen. Als je ze nat aanbrengt wordt de kleur nog intenser. Ik vind de kleuren wel erg mooi. De ene is een beetje mintgroen en de andere kleur is een donker grijze. Op het eerste gezicht lijken deze kleuren heel ver van elkaar af te staan, maar je kunt ze prima combineren. Het pigment van deze oogschaduw is ook heel erg goed. Deze oogschaduw kruimelt ook helemaal niet, pluspunt!


Tot slot nam ik ook nog een lipgloss mee genaamd Super Lustrous Lipgloss in Cherries in the Glow. Dit leek me een heel mooi rood/roze kleurtje. Ook deze verpakking vind ik eigenlijk vrij simpel voor een mooi merk als Revlon. Maar goed, dat neem ik even voor lief, want waarschijnlijk is het gewoon een oudere collectie. De lipgloss ruikt prettig en heeft geen storende geur. Wel vind ik dat hij vrij sheer is. Dat vind ik een beetje jammer want op je lippen krijg je nooit de kleur die je in de huls ziet. Hij is veel doorzichtiger. Nog steeds mooi, maar wel anders dan ik op het eerste gezicht dacht. De lipgloss plakt wel een beetje.


Hierboven zie je nog even de Molten Metal eyeshadow en de lipgloss. Ik vind de kleuren van de oogschaduw echt prachtig! De lipgloss hier heeft ongeveer drie lagen.


Op deze foto draag ik de kleuren uit het Colorstay eyeshadow palette en de lipgloss. Zoals je kan zien is de lipgloss vrij licht. De oogschaduwkleuren vind ik erg mooi!


De Revlon producten die ik dus meenam zijn wel leuk, maar niet mega bijzonder. De kleuren uit het Molten Metal eyeshadow duo vind ik wel erg mooi. De rest is een beetje basic. Maar ach, de producten waren niet mega duur. Deze producten van Revlon zijn nu dus verkrijgbaar bij o.a. Big Bazar en Budget voor – ik dacht – €2,99 per stuk.

Revlon Colorstay eyeshadow, Coffee Bean
Revlon Molten Metal eyeshadow, Onyx/Jade
Revlon Super Lustrous lipgloss, Cherries in the Glow
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Ik vind het palette wel erg mooi, erg moe look heb je gemaakt! Jammer dat je niet super enthousiast bent, maar voor zo’n prijsje is het wel prima toch 🙂

Plaats een reactie